Sporthal De Holten

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?

Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Sportcentrum De Holten beschikt over een multifunctionele sporthal en een nieuw gebouwde gymzaal. Bij ons staan sport, plezier en ontspanning voorop! 

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 44x23 meter en is te verdelen in drie zalen door middel van scheidingswanden. Alle drie de sportzalen beschikken over een eigen tribune. 

In de sporthal kunnen o.a. de volgende sporten beoefend worden: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. 

Gymzaal
Onze moderne gymzaal is voorzien van o.a. geluiddempende beplating en heeft een afmeting van 22x14 meter. De elastische vloer is voorzien van een extra toplaag die voor de sporter nóg meer voordeel biedt. De zaal kan in tweeën gesplitst worden door middel van gordijnen. Een van de wanden van de gymzaal is een spiegelwand. 

In de gymzaal kunnen o.a. de volgende sporten beoefend worden: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. 

Horeca
In onze gezellig horeca is er genoeg ruimte om voor, tijdens of na de sportactiviteiten te genieten van een hapje en drankje. Doordat onze horeca een doorgang heeft naar de grote sporthal is deze ook geschikt om beurzen, bijeenkomsten, markten, muziekevenementen e.d. te organiseren. 

Vergaderzaal
Sportcentrum De Holten beschikt ook over een mooie vergaderruimte. De ruimte is af te huren door bedrijven. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. 

  • Sportzalen
  • Evenementenhal
  • Sfeervolle horeca
  • Vergaderruimte
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Sporthal De Holten

Hoornweg 46, 9363 EH Marum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0594-642709

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport