Afbeelding De Holten

De Holten

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sportcentrum De Holten beschikt over een multifunctionele sporthal en een nieuw gebouwde gymzaal. Bij ons staan sport, plezier en ontspanning voorop! 

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 44x23 meter en is te verdelen in drie zalen door middel van scheidingswanden. Alle drie de sportzalen beschikken over een eigen tribune. 

In de sporthal kunnen o.a. de volgende sporten beoefend worden: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. 

Gymzaal
Onze moderne gymzaal is voorzien van o.a. geluiddempende beplating en heeft een afmeting van 22x14 meter. De elastische vloer is voorzien van een extra toplaag die voor de sporter nóg meer voordeel biedt. De zaal kan in tweeën gesplitst worden door middel van gordijnen. Een van de wanden van de gymzaal is een spiegelwand. 

In de gymzaal kunnen o.a. de volgende sporten beoefend worden: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. 

Horeca
In onze gezellig horeca is er genoeg ruimte om voor, tijdens of na de sportactiviteiten te genieten van een hapje en drankje. Doordat onze horeca een doorgang heeft naar de grote sporthal is deze ook geschikt om beurzen, bijeenkomsten, markten, muziekevenementen e.d. te organiseren. 

Vergaderzaal
Sportcentrum De Holten beschikt ook over een mooie vergaderruimte. De ruimte is af te huren door bedrijven. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. 

  • Sportzalen
  • Evenementenhal
  • Sfeervolle horeca
  • Vergaderruimte
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Telefoonnummer 0594-642709
E-mailadres holten@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.