Indoor sports, leisure en aquasporten in Boxmeer

Optisport en Leisure Center Boxmeer is de plek in Boxmeer waar indoor sporters elkaar ontmoeten. Nergens vind je een grotere variatie aan sporten en activiteiten bij elkaar. In het sportcafé kun je na afloop terecht voor een hapje en een drankje.

't Hoogkoor heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, een recreatiebad en infraroodsauna. Het aanbod bestaat uit zwemlessen, banenzwemmen en diverse aquasporten. De sporthal wordt verhuurd aan diverse scholen en sportverenigingen. De turnhal wordt verhuurd aan gymnastiekvereniging de Meere.

In het Leisure Center kun je terecht voor een gezellig uurtje fun bowlen, glowgolf, foot- of hockeypool.

Ook voor kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben diverse en originele arrangementen:

  • Zwemdisco
  • Zeemeerminzwemmen
  • Glowgolf
  • Bowlen
  • Mix van Glowgolf & Bowlen

Kijk voor meer informatie en arrangementen op www.optisport.nl/leisurecenterboxmeer

Het Optisport Leisure Center is centraal gelegen in Boxmeer. Via het centrum is het Center prima bereikbaar en beschikt zij over parkeerplaatsen voor de deur, waarvan een groot deel kosteloos parkeren.

Sporthal Hoogkoor
turnhal boxmeer
Zwembad Hoogkoor

BINNENSPORTEN

Voorbeeld

Sportcentrum 't Hoogkoor biedt aan diverse sportvereniging onderdak, zoals basketbal, badminton, volley, hockey en voetbal. Ook scholen maken gebruik van de sporthal voor gymlessen en andere sportieve activiteiten. De sporthal is voor iedereen te huur in hele of halve of kwart gedeeltes. De sporthal kan ook gebruikt worden voor evenementen, bijvoorbeeld voor de Rabo Music Sensation.

Voor reserveringen zalen en zwembad: reserveringen@optisport.nl of via 0485 - 342842

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.