Liz & Wes Spetterlessen

Voorbeeld

Nieuw concept voor ouder en kind lessen in 't Hoogkoor

Vanaf oktober introduceert zwembad 't Hoogkoor een nieuw spetterles concept: Liz & Wes Spetterles. Baby’s en peuters beleven samen met de karakters Liz de zeester en Wes de haai de spetterlessen. Liz en Wes zijn het zusje en broertje van Zed en Sop, de hoofdpersonages in het Optisport zwemlesconcept.

Muziekdoos en spetterboekjes
De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd voor de kinderen om te wennen aan het water. Zo gaan ze steeds meer ontdekken en oefenen. Dit kan samen met een ouder of grootouder.
Bij een halfjaar abonnement ontvangen de kinderen bij aanvang een vrolijke muziekdoos, die ze gaandeweg vullen met spetterboekjes. Ieder half jaar wordt een periode afgesloten met een zwemfeestje. De kinderen ontvangen dan een certificaat en een washandje in een leuke vorm. Als alle baby-/peuterlessen zijn afgerond zijn de kinderen klaar voor het zwemlesavontuur met Zed en Sop.

Aqua’Mini lessen

De huidige Aqua’Mini lessen gaan over naar de Liz & Wes Spetterles. Inhoudelijk sluit het programma aan op het nieuwe concept. Deelnemers aan de Aqua’Mini lessen worden geïnformeerd over de overgang naar het nieuwe concept. Wil je meer informatie of ook graag meedoen aan de Liz & Wes Spetterles? Neem contact op met hoogkoor@optisport.nl