Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Sportcentrum IJsselweide is hét sportcentrum van Ulft waar sport, plezier en ontspanning centraal staan en bestaat uit een sporthal en een horecagelegenheid.

Sporthal

De compleet vernieuwde, multifunctionele sporthal in Ulft heeft een afmeting van 68x26 meter en is door middel van scheidingswanden in te delen in verschillende ruimten. De sporthal is daarmee zeer geschikt voor de meest uiteenlopende (sport)activiteiten, evenementen en trainingen. De belijning op de sportvloer leent zicht voor één zaalvoetbalveld, één zaalhockeyveld, één handbalveld, één korfbalveld, drie basketbalvelden, vijf volleybalvelden en twaalf badmintonvelden. De nieuwste sportattributen zijn aanwezig en bieden de sporter daarmee nog meer voordelen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

In onze compleet vernieuwde, sfeervolle horeca staan we graag voor je klaar met warme en koude drankjes, lekkere broodjes en friet met een snack. We bieden tevens de mogelijkheid voor het organiseren van borrels, muziekevenementen en zakelijke bijeenkomsten. Samen met jou kijken we graag hoe we je hierin het beste kunnen ondersteunen.

Multifunctionele ruimte

Sportcentrum IJsselweide beschikt over een multifunctionele ruimte van ongeveer 100 m² welke diverse verhuurmogelijkheden biedt. De ruimte is daarnaast geschikt voor onder andere vergaderingen en teambesprekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Compleet vernieuwd sportcomplex
  • Moderne horeca
  • Feesten en partijen
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

IJsselweide

Industrieweg 2 , 7071 CK Ulft

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-820996

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport