Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Gymzaal de Koprol, gelegen in Bunde, bestaat uit een sporthal met ruime kleedkamers. De gymzaal is geschikt voor diverse sporten. 

Sporthal

De sporthal in Bunde heeft een afmeting van 24x12 meter en kan worden ingedeeld in een basketbalveld, een hockeyveld, een volleybalveld, een badmintonveld en een voetbalveld (zonder doelen). Daarnaast is de hal zeer geschikt voor turnen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Optisport Meerssen

Optisport Meerssen beschikt over meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:  

  • Diverse sporten
  • Geschikt voor turnen
  • Gratis parkeren
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Trein- en busstation op loopafstand

Contact

De Koprol

Lindenlaan 69, 6241 BB Bunde

Open in Google maps

Telefoonnummer 043-3647435

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport