De Landing

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Sportzaal De Landing, gelegen in Dronten, is een kleine sportzaal in Dronten. De zaal is geschikt voor diverse binnensporten en kan tevens afgehuurd worden. 

Sporthal

Sporthal De Landing in Dronten is een prachtige sporthal met een grootte van 15x25 meter en beschikt over de standaard belijning van een gymzaal. De zaal is geschikt voor diverse binnensporten zoals: badminton, volleybal, handbal, basketbal, turnen en zaalvoetbal. Wij beschikken over ruime dames en heren kleedkamers en een aparte ruimte voor leerkrachten of scheidsrechters. 

Onze sportzaal is ook af te huren voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en de buitenschoolse opvang. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.
 

Optisport Dronten

Optisport Dronten beschikt over een zwembad, meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Standaard gymzaalbelijning
  • Ruime kleedkamers
  • Geschikt voor binnensporten
  • Mogelijkheid tot afhuren
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

De Landing

Lancasterdreef 63, 8251 T Dronten

Open in Google maps

Telefoonnummer 0652606478

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport