50 % korting op inschrijven voor zwemles

Zwemles is een avontuur

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water.

Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

50% korting op inschrijven t/m 30 september 2018

Maak nu gebruik van de actie en schrijf jouw kind in voor dit avontuur. T/m 30 september 2018 krijg je 50% korting op het inschrijfgeld.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.