Tijdens een pittige training met barbells kijkt een man lachend in de camera: het is fantastisch trainen hier bij Optisport!

Maesemunde

 

Welkom in Maesemunde! Train of relax in ons zwembad, of kom bij ons voor fitness en cardio van de hoogste kwaliteit. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca. Voor evenementen en vergaderen kun je ook bij ons terecht.

Ons aanbod

Vergaderruimte Huren 's-Gravenzande

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben een prachtig groot zwembad met een wedstrijdbad en een recreatiebad. Ons wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Perfect voor banenzwemmen en andere watersporten. Het recreatiebad heeft jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. De kleine kinderen kunnen lekker spetteren in het peuterbad van 10x4 meter. Met het hele gezin van de glijbaan? Wij hebben er een met een lengte van 30 meter! De glijbaan komt uit in een eigen zwembad. In Maesemunde kun je ook gebruik maken van de zonnebank, het Turks stoombad voor zeven personen en een groot bubbelbad. Kortom; Voor iedereen, van jong tot oud, is er veel leuks te beleven in ons zwembad. Uiteraard geven wij ook zwemles. Met de leukste methode van Nederland zelfs: de Zed & Sop zwemlesmethode.

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)

Evenementen- en vergaderruimtes
Heb je iets te vieren, of wil je voor een externe zakelijke bijeenkomst een ruimte huren? Denk dan eens aan Maesemunde. Wij hebben een aantal zalen die te gebruiken zijn voor een feestavond, of het nu een familiefeestje, een bedrijfsfeest, een receptie of een huwelijksfeest is. Bij iedere bijeenkomst of feest kan ook ons sfeervolle Grand-Café betrokken worden. De grote zaal is onder andere geschikt voor theater, muziekuitvoeringen, recepties en congressen. De zaal kan voorzien worden van diverse podia. De maximale capaciteit tijdens een voorstelling is variabel van 120 personen in theateropstelling tot 200 personen in een zaalopstelling met podium. Daarnaast beschikken wij op de eerste verdieping over twee vergaderzalen. Beide zalen zijn voorzien van professionele apparatuur en te gebruiken voor diverse gelegenheden als: vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties en feesten. De kleine zaal heeft een capaciteit van 60 personen en de grote zaal van 150 tot 180 personen. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens je vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen. De ideale teambuilding dus! Wil je meer informatie? Ons team denkt graag met je mee. Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Horeca
Onze horeca is veel meer dan een kantine. Maesemunde heeft met het Grand-Café een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid. Met ruim 70 zitplaatsen kun je hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, tevens heb je vanuit onze horeca ook uitzicht op het zwembad. Daarnaast is het mogelijk om in ons Grand-Café een personeelsfeest, receptie of verjaardag te vieren. Voor meer informatie over het afhuren van onze horecagelegenheid kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

 

Buitenterras
Maesemunde beschikt ook over een zeer ruim en fraai aangelegd buitenterras. In de zomermaanden bestaat er dan de mogelijkheid om op het terras een lunch, buitenreceptie, BBQ of buffet te verzorgen. Er is meer mogelijk dan je denkt; neem contact op en we bespreken samen graag de mogelijkheden voor een feest op maat.

 

  • Zwembad met 30 meter lange glijbaan
  • Optisport Health Club
  • Gezellig Grand-Café met buitenterras
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gratis parkeren

Contact

Maesemunde

Koningin Julianaweg 158, 2691 GH 's-Gravenzande

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-420099
E-mailadres [email protected]