Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan. Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater.

Net zoals vorig jaar organiseren zwembad Zuid en zwembad Groenoord weer de zwem4daagse. Dit gaat plaatsvinden in de laatste week voor de zomervakantie. Van zondag 2 juli t/m donderdag 6 juli.

In de maanden juli en augustus kan er twee maanden lang onbeperkt gezwommen worden tijdens het recreatieve zwemmen en ook tijdens het banenzwemmen. Dit 2-maandenabonnement is niet leeftijdsgebonden maar wel persoonsgebonden. Dit voor de prijs van € 42,50 per persoon.

De laatste weken is het aantal banenzwemmers op de zondagochtend gestegen. Nu kan men banenzwemmen van 09:00 – 10:30 uur. vanaf zondag 26 maart zal dit zijn van 08:30 – 10:30 uur. Een half uur langer dus. In het knusse zwembad aan de Westfrankelandse dijk 3 zullen in het zwembad lijnen liggen.

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).