Afbeelding MC de Muiter

MC De Muiter

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

MC De Muiter in Medemblik is een ruim opgezette sporthal waardoor er veel mogelijkheden zijn. Zo kunnen er evenementen en bijeenkomsten georganiseerd worden tot 1750 bezoekers en is het in combinatie met Sportcafé De Muiter ook mogelijk om evenementen te organiseren tot 2000 bezoekers. Daarnaast heeft MC De Muiter de beschikking over sporthal De Munt in Medemblik. 

Sport- en evenementenhal
De sporthal van MC De Muiter heeft een afmeting van 50 x 30 meter. Door middel van twee scheidingswanden is de hal te scheiden in drie delen. De sporthal heeft de beschikking over zes kleedkamers. Iedere kleedkamer beschikt over ruime douches en een eigen toilet.
Doordat de sporthal ruim is van opzet zijn er vele mogelijkheden m.b.t. het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Het maximaal aantal toe te laten bezoekers bedraagt 1750 bezoekers. In combinatie met Sportcafe De Muiter is het mogelijk evenementen te organiseren tot 2000 bezoekers.
Optisport MC De Muiter heeft tevens de beschikking over sporthal De Munt in Medemblik. Een prachtige gymzaal welke uitermate geschikt is voor kleinschaliger gebruik door verenigingen zoals vechtsporten, dansgroepen en MBVO activiteiten.

Sportcafé De Muiter
Het sportcafé is alleen geopend voor bezoekers van de sporthal. Deze kunnen voor, tijdens of na het sporten of het bezoeken van een evenement wat drinken in de kleinschalige horeca. Het Sportcafé is tevens af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een jubileum. Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen.

Optisport Health Club Medemblik
Bij onze Health Club kun je terecht voor cardio en krachtoefeningen maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Bekijk hier de website

Optisport Medemblik
Optisport Medemblik beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Multifunctionele sport- en evenementenhal
  • Modern sportcafé
  • Optisport Health Club
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0227-547349

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.