Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Lokale berichten

Over de locatie

De Niervaert, gelegen in Klundert is een multifunctioneel sport- en evenementencentrum in Klundert. Er is een zwembad, sporthal, zalencentrum en beachveld aanwezig. Tevens beschikt De Niervaert over drie horecagelegenheden.

Zwembad

Er is een wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad aanwezig in Klundert. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en telt vier banen. Het instructiebad heeft een afmeting van 11x9 meter. Het recreatiebad is voorzien van een 80 meter lange glijbaan, whirpool en een Turks stoombad. 

Sporthal

Wij beschikken over een grote sporthal van 48x32 meter in Klundert. De sporthal is door middel van een scheidingswand te verdelen in drie zalen. De sporthal kan worden ingedeeld in één handbalveld, één basketbalveld, drie volleybalvelden, drie korfbalvelden en twaalf badmintonvelden. Er zijn negen banken met vijftien plekken per bank beschikbaar voor publiek.  Er zijn daarnaast voldoende kleedkamers aanwezig. 

De sporthal is ook geschikt voor sportdagen, teambuildingsactiviteiten, rommelmarkten, concerten, beurzen en braderieën. Wil je de sporthal huren of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in. 

Zalencentrum

Het zalencentrum van De Niervaert beschikt over meerdere zalen met diverse capaciteiten. Door de vele mogelijkheden kunt u in De Niervaert terecht voor grote en kleine bijeenkomsten, zoals vergaderingen, (bedrijfs)trainingen, feesten en partijen. Het zalencentrum heeft een eigen entreehal met zitjes, garderobe en toiletten.

De vergaderzalen zijn ideaal voor vergaderingen, trainingen en presentaties.

Vergaderzaal I is 55 m2, deze zaal is geschikt voor maximaal 20 personen. Vergaderzaal II is 45 m2, deze zaal is geschikt voor maximaal 12 personen. De 2 vergaderzalen kunnen worden gecombineerd d.m.v. de scheidingswand te openen. U kunt gebruikt maken van diverse tafelopstellingen, beamer, flip-over en whiteboard. Indien gewenst verzorgen wij kannen koffie/thee/flessen mineraal water. Er is tevens een mobiele koelkast aanwezig. Voor, tijdens of na het vergaderen kunt u lunchen, dineren of borrelen in De Babbelaar.

De muziekzaal wordt gebruikt voor muziekrepetities voor maximaal 60 personen. Deze zaal is ook te gebruiken voor een vergadering, tentoonstelling of cursus. Ook voor deze zaal kunt u uw wensen doorgeven wat betreft de opstelling van tafels en stoelen, verzorging van koffie/thee/frisdrank/etc.

De grote zaal is 300 m2 en kan eventueel opgesplitst worden in 2 delen d.m.v. een scheidingswand ertussen te plaatsen. Deze zaal beschikt over een bar en terras. In deze zaal kunnen feesten en partijen gegeven worden van minimaal 30 personen tot wel 200 personen, maar is ook zeker geschikt voor allerlei andere activiteiten. Doordat het zalencentrum over een eigen entreehal beschikt, zult u geen last ervaren van gebruikers van het zwembad en sporthal. Ieder feest of evenement vraagt om persoonlijke wensen, van zaalopstelling tot buffet, alles is bespreekbaar en aan te passen aan uw persoonlijke smaak.

Huiscafé de babbelaar is verbonden aan de entreehal van het zalencentrum en is d.m.v. een scheidingswand af te sluiten. Door de warme kleuren, inrichting en achtergrondmuziek geeft De Babbelaar een huiselijke sfeer. Doordat De Babbelaar over een eigen bar en muziekcomputer beschikt, wordt deze veelal gebruikt voor verjaardagen, jubilea of een gezellige borrel na de repetities of vergaderingen. Bestel gerust een hapje bij de borrel, de keuken is altijd open! De Babbelaar biedt ruimte voor maximaal 40 personen, het is mogelijk om de entreehal erbij te betrekken, zodat de ruimte groter wordt.

De biljartzaal beschikt over 2 verwarmde biljarttafels, een airco en meerdere kleine zitjes. Deze zaal kunt u gebruiken i.c.m. een feestje of is te huren met vrienden, collega’s en/of familie. U kunt bij één van onze medewerkers een drankje en/of hapje bestellen, zij bezorgen dit in de zaal.

Wil je een ruimte huren of meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Horeca

De Niervaert beschikt over 3 horecagelegenheden, de Grote Zaal, De Babbelaar en de Foyer. De Foyer ligt centraal in het gebouw en is te bereiken via de Receptie. De gezellig ingerichte ruimte heeft zicht op het wedstrijd bad en de sporthal. Ook is het mogelijk om via de Foyer het terras en beachveld te bereiken. U kunt voor, tijdens en na het sporten of zwemmen gebruik maken van de Foyer. Wij verkopen allerlei soorten koffie en frisdranken. Ook serveren wij verschillende soorten bieren, zowel op de fles als op de tap. De keuken is altijd open, dus ook een hapje bij uw drankje is mogelijk. Voor de kinderen is er ijs, snoep en chips. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, zij helpen u graag!

Keuken

De Niervaert beschikt over een volledig ingerichte, professioneel keuken. Uw evenement kunt worden uitgebreid met een volledig verzorgde lunch of diner. Onze chef-kok maakt graag de mooiste gerechten, buffetten en lekkere hapjes klaar! Alles wordt vers bereid. Bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Geen probleem, wij luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee!

Voor een lekker frietje met snack kunt u ook terecht bij De Niervaert, ook om af te halen.

Beachveld

Het beachveld van 40x30 meter beschikt over de afmetingen die voldoen aan de eisen van de Beach Soccer Bond Nederland en is uitermate geschikt voor beach soccer, beachvolley, beachtennis, beachbadminton en beachkorfbal. Op het veld staan standaard beachsoccer goals en belijning.

Buitenbaden

Er zijn twee buitenbaden aanwezig waar je heerlijk kunt genieten in de zomer. Neem voor meer informatie een kijkje op de websites van Het Buitendiep en De Bosselaar.  

Optisport Moerdijk

Wij hebben ook nog 2 openluchtzwembaden in de buurt:

  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Kwartiertje lopen vanaf de bushalte

Contact

De Niervaert

Molenvliet 7 , 4791 GB Klundert

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-404848

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport