Optisport Palet in Middelburg

Wijkcentrum Palet

Deelnemen aan sportieve activiteiten  in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of een evenement organiseren? Optisport Palet is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Middelburg.

Ons aanbod

Meer informatie

Vergaderruimte
De vergaderruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een afmeting van 4x4,5 meter. Met deze afmeting is de ruimte geschikt voor maximaal tien personen. De standaard opstelling is een tafelblok van vier tafels met stoelen. Indien gewenst kan er een whiteboard in de ruimte geplaatst worden.

Kleine zaal
De kleine zaal bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een afmeting van 11x7 meter en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. De kleine zaal is geschikt voor vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Er is een beamer inclusief geluidsboxen beschikbaar. De indeling van de zaal wordt in overleg klaargezet. 

Grote zaal
De grote zaal heeft een afmeting van 25 x 14 meter, biedt ruimte aan maximaal 200 personen en bevindt zich op de eerste verdieping. De grote zaal is geschikt voor theatervoorstellingen, feesten en partijen. Daarnaast leent de zaal zich perfect voor bijvoorbeeld een bridge- of sjoelvereniging met maximaal 120 personen. Er is een beamer en een geluidsinstallatie aanwezig. Tevens kan de zaal als halve zaal gehuurd worden, er wordt dan een geluidsdichte wand geplaatst. 

Mediatheek
Onze mediatheek bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een afmeting van 11 x 7 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. De ruimte beschikt over een whiteboard. 

Handvaardigheidslokaal
Het handvaardigheidslokaal heeft een afmeting van 8 x 12 meter en beschikt over zes handvaardigheidstafels met krukken en een grote wasbak. 

Grand Café
In ons gezellige Grand Café staan we graag voor je klaar met een kop koffie of thee en een lichte lunch. In het Grand Café hebben wij plaats voor ongeveer 70 personen. Het kenmerkt zich als een ontmoetingsplek voor jong en oud. 
Naast de gewone kaart is het ook mogelijk om een koffietafel of buffet bij ons te reserveren. Wij verzorgen ook de catering tijdens de vergaderingen, bijeenkomsten of feesten. Het eten en drinken van eigen consumpties in de zalen is niet toegestaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier. 

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen, Wijkcentrum Palet, Sportcomplex De Sprong, Sporthal De Blikken

  • Grand cafe
  • Voor jong en oud
  • Vergaderingen en evenementen
  • Rolstoelvriendelijk
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Wijkcentrum Palet

J. van Reigersbergstraat 2, 4336 XA Middelburg

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-674205
E-mailadres palet@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.