Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Wijkcentrum Palet is gelegen in de wijk Middelburg-Zuid en is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast de bewoners van de wijk maken wekelijks verschillende verenigingen en clubs gebruik van onze accommodatie. De verschillende zalen zijn uitermate geschikt voor onder andere cursussen, bijeenkomsten en vergaderingen. Het pand is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

Vergaderruimte
De vergaderruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een afmeting van 4x4,5 meter. Met deze afmeting is de ruimte geschikt voor maximaal tien personen. De standaard opstelling is een tafelblok van vier tafels met stoelen. Indien gewenst kan er een whiteboard in de ruimte geplaatst worden. 

Kleine zaal
De kleine zaal bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een afmeting van 11x7 meter en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. De kleine zaal is geschikt voor vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Er is een beamer inclusief geluidsboxen beschikbaar. De indeling van de zaal wordt in overleg klaargezet. 

Grote zaal

De grote zaal heeft een afmeting van 25x14 meter, biedt ruimte aan maximaal 200 personen en bevindt zich op de eerste verdieping. De grote zaal is geschikt voor theatervoorstellingen, feesten en partijen. Daarnaast leent ze zaal zich perfect voor bijvoorbeeld een bridge- of sjoelvereniging met maximaal 120 personen. Er is een beamer en een geluidsinstallatie aanwezig. Tevens kan de zaal als halve zaal gehuurd worden, er wordt dan een geluidsdichte wand geplaatst. 

Mediatheek
Onze mediatheek bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een afmeting van 11x7 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. De ruimte beschikt over een whiteboard. 

Handvaardigheidslokaal
Het handvaardigheidslokaal heeft een afmeting van 8x12 meter en beschikt over zes handvaardigheidstafels met krukken een een grote wasbak. 

Wil je meer informatie of een zaal huren? Vul dan onderstaand formulier in. 

Grand Café
In ons gezellige Grand Café staan we graag voor je klaar met een kop koffie of thee en een lichte lunch. In het Grand Café hebben wij plaats voor ongeveer 70 personen. Het kenmerkt zich als een ontmoetingsplek voor jong en oud. 

Naast de gewone kaart is het ook mogelijk om een koffietafel of buffet bij ons te reserveren. Wij verzorgen ook de catering tijdens de vergaderingen, bijeenkomsten of feesten. Het eten en drinken van eigen consumpties is in de zalen is niet toegestaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier. 

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Grand Café
  • Voor jong en oud
  • Vergaderingen en evenementen
  • Rolstoelvriendelijk
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Palet

J. van Reigersbergstraat 2, 4336 XA Middelburg

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-674205
E-mailadres palet@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport