Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren tip!

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt, gelegen in Varsseveld, is een gezellige, authentieke accommodatie met een zwembad en een sporthal. Het sportcentrum is rolstoelvriendelijk en van alle faciliteiten voorzien. Centraal gelegen tussen het zwembad en de sporthal bevindt zich de horeca. Hier kun je heerlijk ontspannen voor, tijdens en na het sporten.

Zwembad

Het wedstrijdbad telt vijf banen in Varsseveld. Het zwembad heeft een afmeting van 25x17 meter en beschikt over een beweegbare bodem. Hier worden ook zwemlessen gegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er twee jetstreams aanwezig. Het instructiebad is opgesplitst in twee delen van 6x5 meter. In het diepe gedeelte van het instructiebad bevinden zich jetstreams, een bubbelbad, ledverlichting in verschillende kleuren en een glijbaan van 25 meter. 

Sporthal

De sporthal heeft een afmeting van 60x45 meter en kan middels scheidingswanden in verschillende ruimtes worden opgedeeld. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo is er één voetbalveld, één handbalveld en zijn er drie basketbalvelden, vier volleybalvelden, vier tennisvelden, vier korfbalvelden en twaalf badmintonvelden aanwezig. De sporthal beschikt over drie grote bergruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een grote tribune over de gehele lengte van de hal. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op zowel de sporthal als het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en patat met een snack.

 

  • Zwembad met bubbelbad en jetstreams
  • Glijbaan van 25 meter
  • Groepslessen voor jong en oud
  • Ruime sporthal
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Van Pallandt

Van Pallandtstraat 4, 7051 DE Varsseveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-782500

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport