Zwembad It Paradyske

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Lokale berichten

Over de locatie

Bij It Paradyske kan je heerlijk sportief en recreatief zwemmen in de frisse buitenlucht. Onze accommodatie beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Op onze ligweide en bij onze horeca met buitenterras is het uitstekend vertoeven in de stralende zon.

Buitenzwembad
Zwembad It Paradyske beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter en telt daarmee vier banen. Met een gemiddelde watertemperatuur van 20°C is het heerlijk voor o.a. banenzwemmen en vrijzwemmen. Het recreatiebad heeft een aflopende diepte van maximaal 1,40 meter en eveneens een watertemperatuur van 20°C. Er zijn diverse speelelementen aanwezig. Het peuterbad is 10x5 meter en ongeveer 0,20 meter diep. Kinderen zonder diploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen  en hebben enkel toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Ligweide
De ruime ligweide biedt recreatie en ontspanning voor het hele gezin tijdens de warme zomermaanden.

Horeca
In de aanwezige horeca staan we graag voor je klaar met een kop koffie en verfrissende drankjes. Een gedeelte van de horeca is binnen. Daarnaast is er een klein buitenterras.

Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
It Paradyske biedt uiteenlopende verhuurmogelijkheden en arrangementen voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Daarnaast leent de accommodatie zich perfect voor (sport)evenementen en outdoor activiteiten. De horeca kan hier ook bij betrokken worden. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

  • Horeca met buitenterras
  • Ruime ligweide
  • Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad It Paradyske

Badweg 2, 9291 MN Kollum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0511-541522

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport