De Prinsenhof

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

Sportzaal De Prinsenhof beschikt over een kleine sportzaal en is geschikt voor diverse binnensporten. De sportzaal bevindt zicht bij een basisschool waardoor de zaal voornamelijk gebruikt wordt voor sportactiviteiten van de school en buitenschoolse opvang. 
 

Sportzaal
Sportzaal De Prinsenhof heeft een afmeting van 20,5x12 meter en is geschikt voor diverse binnensporten als judo, majorette, yoga, pilates, basketbal, handbal en sportlessen van scholen. Per sport zijn er twee velden beschikbaar. De sportzaal is in te delen in twee ruimtes. Naast dat de sportzaal veel wordt gebruikt door scholen en naschoolse opvang, is het mogelijk om de sportzaal af te huren voor sportieve doeleinden.  

  • Diverse binnensporten
  • Af te huren voor sportieve doeleinden
  • Geschikt voor buitenschoolse opvang
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Prinsenhof

Langervelderweg 2a, 2211 AH Noordwijkerhout

Open in Google maps

Telefoonnummer 0252-376241

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport