Zwembad

Onze accommodatie biedt jong en oud vele mogelijkheden tot inspanning, ontspanning en recreatie. Voor de actieve waterliefhebber is er in het zwembad van alles te beleven. Maar ook rustige banenzwemmers, ouders met kinderen en ouderen kunnen volop aan hun trekken komen in de accommodatie. Bovendien is het bad toegankelijk voor mindervaliden.

It Rak bestaat uit een binnenaccommodatie met wedstrijdbad, fun- en doelgroepenbad (fudobad), fantastische glijbaan en whirlpool en wordt gecompleteerd met een vergader-, EHBO- en verenigingsruimte. In de zomer kan er bij mooi weer gebruik worden gemaakt van het terras en een gedeelte van de ligweide.

De benaming recreatiebad /fudobad is eigenlijk een verzamelnaam voor een bad met verschillende mogelijkheden: een peuterbad voor de allerkleinsten met een zwemmersbar en zitjes voor het toezicht van ouders/verzorgers, een funbad met allerlei speelelementen, een glijbaan met opvangbassin en een whirlpool.

Het funbad maakt deel uit van het recreatiebad met beweegbare vloer, die naast instructie met name ook geschikt is voor gebruik door specifieke doelgroepen. De watertemperatuur in het recreatiebad bedraagt circa 30 graden.

Het wedstrijdbad van 25 x 15 meter kent een waterdiepte van twee meter en een duikkuil. Het is daardoor geschikt voor zwem- en polowedstrijden en gebruik door een duikvereniging en kanovereniging.

Het wedstrijdbad met deels beweegbare bodem, waardoor de waterdiepte naar keuze kan worden ingesteld, is uitermate geschikt voor instructie op basis van particuliere zwemles, turbolessen en schoolzwemmen. Bovendien is het bad natuurlijk de uitdaging voor banen- en trimzwemmen. De watertemperatuur van het wedstrijdbad is circa 28 graden.

Informeer ook eens naar onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kinderfeestjes, bedrijfsarrangementen, verhuur en evenementen.

Wij wensen je veel zwemplezier!

Optisport Health Club

Optisport Health Club maakt onderdeel uit van de Optisport, tevens exploitant van het aangrenzende zwembad.

Wil je aan je conditie werken, de spieren versterken of je figuur verbeteren, dan zijn wij de ideale health club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet, er is voor ieder wat wils.

Afbeelding_Itrak
Wedstrijdbad It Rak

ZWEMFEESTJE

Voorbeeld

Spetterende verjaardag

Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend
zwemfeest!

• Materialen in het water voor extra speelplezier
• Er is altijd professioneel toezicht aanwezig
• Informeer naar de verschillende thema’s, arrangementen en (horeca)mogelijkheden

Met je vrienden en vriendinnen, je klasgenoten of met je sportclub, neem ze allemaal mee voor een middag en/of avond vol pret en plezier. Lekker spelen in het recreatiebad, op volle snelheid door de wildwaterkreek, bubbelen in de whirlpool of met zijn allen door de glijbaan.

Erg populair zijn de disco-avonden. In een gezellige sfeer met discolicht en discomuziek je feestje vieren. De beweegbare bodem van het zwembad is omhoog, er ontstaat een echte dansvloer, zodat de voetjes van de vloer kunnen. Op alle discoavonden zijn er prijsjes te winnen!

Daarnaast zijn de zeemeerminfeestjes op de vrijdagmiddag ook een super feest. Tijdens het zeemeerminfeest krijgen maximaal 10 kinderen een zeemeerminles van ongeveer een uur + 1 uur vrijzwemmen in het fudobad wat helemaal gereserveerd is voor jouw kinderfeestje. Op de gereserveerde tijd staat er een tafel voor je feestje klaar!

Onze feestarrangementen:

Zed & Sop feestje

  • Entree zwembad
  • Patat met mayonaise
  • Frikandel of kroket
  • Wicky drinken
 

Zeemeerminfeestje

  • Entree zwembad
  • Patat met mayonaise
  • Wicky drinken
  • Gebruik zeemeerminstraarten
  • 1 uur zeemeerminles + 1 uur vrij spelen in fudobad
 
   

Wanneer?
Woensdag: tussen 11.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 15.00 - 17.00 uur (let op: alleen zeemeerminfeestjes, max. 1 feestje per middag, vol= vol)
Zaterdag: tijdens discoavonden, houd hiervoor de website of de nieuwsbrief in de gaten.
Zondag tussen 12.00 - 16.00 uur

print-icon

ZWEMFEESTJE

kinderfeestje
€ 9,95
Zed & Sop feestje
kinderfeestje
€ 17,50
zeemeerminkinderfeestje

Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

Geboortedatum jarige(n)