Afbeelding Optisport Sporthal de Reiger

De Reiger

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

De Reiger, gelegen in Groot-Ammers, beschikt over een ruime sporthal waar zowel diverse (sport)verenigingen als particulieren dagelijks gebruik van maken. De accommodatie is niet alleen een fijne, praktische plek om uiteenlopende sporten te beoefenen, maar ook een ontmoetingsplek voor jong en oud. In de horeca kun je voor, tijdens of na je activiteiten lekker ontspannen met een kop koffie of een sportdrankje. We staan graag voor je klaar!

Sporthal

De sporthal in Groot-Ammers is met een afmeting van 44x28 meter een echte wedstrijdhal en zeer geschikt voor de meest uiteenlopende sporten. Middels een scheidingswand kan de hal eventueel in twee delen worden opgesplitst. Het is mogelijk om de hal als particulier te huren, bijvoorbeeld voor een uurtje zaalvoetbal, volleybal of badminton. Het benodigde materiaal ligt voor je klaar in de sporthal. Onze locatie is daarnaast zeer geschikt voor o.a. bedrijfsuitjes, familiedagen en teambuilding activiteiten, welke je sfeervol kan afsluiten in de gezellige horeca. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

Na het sporten bijkomen van de inspanning? Kom dan lekker ontspannen onder het genot van een verfrissend drankje in onze horeca. Voor grotere gezelschappen is het mogelijk om bijvoorbeeld gebruik te maken van een buffet. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.  

 

  • Ruime sporthal
  • Gezellige horeca
  • Mogelijkheid tot organiseren van feesten en partijen
  • Goede bereikbaarheid
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0184-663116

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.