Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

De Reiger, gelegen in Groot-Ammers, beschikt over een ruime sporthal waar zowel diverse (sport)verenigingen als particulieren dagelijks gebruik van maken. De accommodatie is niet alleen een fijne, praktische plek om uiteenlopende sporten te beoefenen, maar ook een ontmoetingsplek voor jong en oud. In de horeca kun je voor, tijdens of na je activiteiten lekker ontspannen met een kop koffie of een sportdrankje. We staan graag voor je klaar!

Sporthal

De sporthal in Groot-Ammers is met een afmeting van 44x28 meter een echte wedstrijdhal en zeer geschikt voor de meest uiteenlopende sporten. Middels een scheidingswand kan de hal eventueel in twee delen worden opgesplitst. Het is mogelijk om de hal als particulier te huren, bijvoorbeeld voor een uurtje zaalvoetbal, volleybal of badminton. Het benodigde materiaal ligt voor je klaar in de sporthal. Onze locatie is daarnaast zeer geschikt voor o.a. bedrijfsuitjes, familiedagen en teambuilding activiteiten, welke je sfeervol kan afsluiten in de gezellige horeca. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

Na het sporten bijkomen van de inspanning? Kom dan lekker ontspannen onder het genot van een verfrissend drankje in onze horeca. Voor grotere gezelschappen is het mogelijk om bijvoorbeeld gebruik te maken van een buffet. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.  

 

  • Ruime sporthal
  • Gezellige horeca
  • Mogelijkheid tot organiseren van feesten en partijen
  • Goede bereikbaarheid
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Reiger

De Boomgaard 3, 964 AV Groot-Ammers

Open in Google maps

Telefoonnummer 0184-663116

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport