Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Aqua'Fun

Speelplezier voor kinderen in het water

Afbeelding Aqua'Fun

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!

Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!

Afbeelding Groepsles AquaFit

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!

Afbeelding Vrijzwemmen

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad en biedt daarmee uiteenlopende sport- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. In onze horeca staan we graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes. Daarnaast is er een ruime en zonnige ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen op warme lente- en zomerdagen met het hele gezin.
 

Binnenzwembad
Het wedstrijdbad telt zes banen en heeft een afmeting van 25x20 meter. De bodem is deels te verstellen tot twee meter diep. Met een watertemperatuur van 27°C is het wedstrijdbad zeer aangenaam om banen in te trekken. Het instructiebad heeft een afmeting van 20x15 meter en een standaardtemperatuur van 31°C. De bodem kan versteld worden tot 1,40 meter diep. In dit bad vinden o.a. de zwemlessen en een deel van de aquagroepslessen plaats.

Het recreatiebad is 1.30 meter diep en biedt met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling plezier voor jong en oud. Bubbel in één van de twee whirlpools of zoek ontspanning samen met de allerkleinsten in het peuterbadje.

Buitenzwembad
In de lente en zomer is het buitenzwembad een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin. Dit zwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. De ruime ligweide van 30x50 meter leent zich perfect om lekker te zonnen. Er zijn daarnaast airtrampolines aanwezig.

Horeca
Vanaf onze horeca heb je zicht op het recreatiebad. We staan graag voor je klaar met koffie, frietjes en vers belegde broodjes.
 

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Ruime en zonnige ligweide met airtrampolines
  • Wildwaterbaan
  • Glijbaan en whirlpools
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Rivièrabad

Groene Kruisweg 21, 3202 ST Spijkenisse

Open in Google maps

Telefoonnummer 0181-624600

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.