Wedstrijdbad

Het Rivierabad heeft 3 zwembaden. Eén daarvan is het wedstrijdbad. Dit bad is 25 meter lang en 6 banen breed. De bodem is deels te verstellen van 0 tot 2 meter diep en deels vast op 2 meter. Het water van dit bad is altijd 27 graden

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad is kleiner dan het wedstrijdbad, maar heeft wel warmer water. De bodem kan verstelt worden van 0 tot 1,40 m diep. In dit bad vinden de zwemlessen en een aantal aquasporten plaats.

Recreatiebad

Bij het recreatiebad hebben wij verschillende speelelementen. Denk aan een wildwaterbaan, glijbaan, stroomversnelling, walvis glijbaan etc. Het recreatiebad is 1,30 m diep en is overal gelijk qua diepte. Aan het recreatiebad grenst een buitenbad waar je ook lekker kunt bubbelen. Wij hebben 2 whirlpools en een peuterbad naast de bovengenoemde voorzieningen.

Horeca

Vanaf onze horeca kun je uitkijken op het recreatiebad. Naaste horeca bevindt zich onze receptie. Neem plaats in onze gezellige horecagelegenheid voor een lekker kopje koffie. Bij de receptie maar ook in het zwembad zelf kun je een bestelling plaatsen aan de bar. Naast het bekende patatje serveren wij ook heerlijke, vers bereide broodjes voor jou als gast.

Ligweide

In het Rivierabad kun je op de ligweide zo veel en zo lang zonnen als je wil! Is het wel erg warm buiten? Kom dan gerust even lekker naar binnen om af te koelen.

Parkeergelegenheid

Bij het Rivierabad is er meer dan voldoende parkeerplaats om je auto te parkeren. Direct naast de ingang vind je 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Zwembad Rivierabad
Locatiefoto rivierabad
Locatiefoto Rivierabad
Zwembad Rivierabad
Zwembad Rivierabad

AQUAFUN

Voorbeeld

Waterpret voor kids

Heb je een B-diploma en wil je eindelijk alles in het water doen wat zonder diploma niet mocht? Kom
dan mee snorkelen, apenkooien, estafette racen en survivallen! AQUA’FUN is een leuke, gevarieerde
en uitdagende les voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, met minimaal zwemdiploma B. Plezier
en bewegen staan bij deze les centraal.

• Bewegen in het water is leuk en gezond
• Maak contact met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes
• Maak spelenderwijs kennis met verschillende groepslessen

Afbeelding_inspanningsmeter medium

do

-
AQUAFUN

week

print-icon

Rivierabad

do

  • -
    AQUAFUN
print-icon

AQUAFUN

4-lessenkaart
€ 38,90

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.