Wedstrijdbad

Het Rivierabad heeft 3 zwembaden. Eén daarvan is het wedstrijdbad. Dit bad is 25 meter lang en 6 banen breed. De bodem is deels te verstellen van 0 tot 2 meter diep en deels vast op 2 meter. Het water van dit bad is altijd 27 graden

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad is kleiner dan het wedstrijdbad, maar heeft wel warmer water. De bodem kan verstelt worden van 0 tot 1,40 m diep. In dit bad vinden de zwemlessen en een aantal aquasporten plaats.

Recreatiebad

Bij het recreatiebad hebben wij verschillende speelelementen. Denk aan een wildwaterbaan, glijbaan, stroomversnelling, walvis glijbaan etc. Het recreatiebad is 1,30 m diep en is overal gelijk qua diepte. Aan het recreatiebad grenst een buitenbad waar je ook lekker kunt bubbelen. Wij hebben 2 whirlpools en een peuterbad naast de bovengenoemde voorzieningen.

Horeca

Vanaf onze horeca kun je uitkijken op het recreatiebad. Naaste horeca bevindt zich onze receptie. Neem plaats in onze gezellige horecagelegenheid voor een lekker kopje koffie. Bij de receptie maar ook in het zwembad zelf kun je een bestelling plaatsen aan de bar. Naast het bekende patatje serveren wij ook heerlijke, vers bereide broodjes voor jou als gast.

Ligweide

In het Rivierabad kun je op de ligweide zo veel en zo lang zonnen als je wil! Is het wel erg warm buiten? Kom dan gerust even lekker naar binnen om af te koelen.

Parkeergelegenheid

Bij het Rivierabad is er meer dan voldoende parkeerplaats om je auto te parkeren. Direct naast de ingang vind je 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Zwembad Rivierabad
Locatiefoto rivierabad
Locatiefoto Rivierabad
Zwembad Rivierabad
Zwembad Rivierabad

AQUAPILATES

Voorbeeld

Evenwicht en controle

Een ontspannen groepsles waarbij evenwicht en concentratie centraal staan. Je leert je spierbewegingen beheersen waardoor je een serie vloeiende en ontspannende bewegingen maakt. Tijdens Aqua’Pilates worden verschillende oefeningen uitgevoerd waarbij sterke rug- en buikspieren worden ontwikkeld, een goede lichaamshouding wordt bevordert en je leert rustig te ademen. Na deze les ga je weer heerlijk ontspannen naar huis!

• De les wordt gegeven in verwarmd water
• Rustige oefeningen met sfeermuziek
• Ervaar de ontspanning

Afbeelding_inspanningsmeter laag medium

do

-
AQUAPILATES
doelgroepenbad

week

print-icon

Rivierabad

do

  • -
    AQUAPILATES
    doelgroepenbad

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.