Wedstrijdbad

Het Rivierabad heeft 3 zwembaden. Eén daarvan is het wedstrijdbad. Dit bad is 25 meter lang en 6 banen breed. De bodem is deels te verstellen van 0 tot 2 meter diep en deels vast op 2 meter. Het water van dit bad is altijd 27 graden

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad is kleiner dan het wedstrijdbad, maar heeft wel warmer water. De bodem kan verstelt worden van 0 tot 1,40 m diep. In dit bad vinden de zwemlessen en een aantal aquasporten plaats.

Recreatiebad

Bij het recreatiebad hebben wij verschillende speelelementen. Denk aan een wildwaterbaan, glijbaan, stroomversnelling, walvis glijbaan etc. Het recreatiebad is 1,30 m diep en is overal gelijk qua diepte. Aan het recreatiebad grenst een buitenbad waar je ook lekker kunt bubbelen. Wij hebben 2 whirlpools en een peuterbad naast de bovengenoemde voorzieningen.

Horeca

Vanaf onze horeca kun je uitkijken op het recreatiebad. Naaste horeca bevindt zich onze receptie. Neem plaats in onze gezellige horecagelegenheid voor een lekker kopje koffie. Bij de receptie maar ook in het zwembad zelf kun je een bestelling plaatsen aan de bar. Naast het bekende patatje serveren wij ook heerlijke, vers bereide broodjes voor jou als gast.

Ligweide

In het Rivierabad kun je op de ligweide zo veel en zo lang zonnen als je wil! Is het wel erg warm buiten? Kom dan gerust even lekker naar binnen om af te koelen.

Parkeergelegenheid

Bij het Rivierabad is er meer dan voldoende parkeerplaats om je auto te parkeren. Direct naast de ingang vind je 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Zwembad Rivierabad
Locatiefoto rivierabad
Locatiefoto Rivierabad
Zwembad Rivierabad
Zwembad Rivierabad

ZWEMFEESTJE

Voorbeeld

Spetterende verjaardag

Vier je feestje in het zwembad! Kom gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes en geef een spetterend
zwemfeest!

• Materialen in het water voor extra speelplezier
• Er is altijd professioneel toezicht aanwezig
• Informeer naar de verschillende thema’s, arrangementen en (horeca)mogelijkheden

Eens iets anders met je feestje? Kom dan eens een dagje spetteren en plonzen in het Rivièrabad. Laat je lekker mee voeren met de stroomversnelling, heerlijk roetsjen van de glijbaan met lichteffecten of laat je mee stromen met onze wildwaterbaan. Die doet zijn naam eer aan! Het kan allemaal. Zwemmen maakt hongerig en daar is ook aan gedacht!

Geniet van één van de kindermenu's. Elke menu bestaat uit een friet ‘met’, snack naar keuze, een kan ranja en een ijsje toe. Het eten kan plaatsvinden in beide horecaruimtes: de horeca aan de receptiezijde of de horeca aan de zwembadzijde. Kinderfeestjes kunnen gevierd worden tijdens de openingstijden van het recreatiebad.

Vier jouw feestje tijdens de zwemdisco

Vier je kinderfeestje in combinatie met onze maandelijkse zwemdisco voor een knallend feest! Dit is voor kinderen t/m 12 jaar. De aanvangstijd van de disco is 19:00, maar speciaal voor de kinderen van de kinderfeestjes zal deze vanaf 18:00 zijn. Vanaf 17:30 kan er al gegeten worden.

Zeemeerminfeestje op woensdag!

Vier je feestje op woensdag en maak er een nóg groter feest van! Op woensdag kun je naast de standaard feestjes namelijk ook kiezen voor een Zeemeerminfeestje. Tijdens het zeemeerminfeestje mag je de hele middag vrij zwemmen, gaan jullie gezellig eten én krijg je 45 minuten zeemeerminzwemles van een echte zeemeermin.

Voor meer info of om te reserveren bel naar 0181 - 624 600 of mail naar: rivierabad-receptie@optisport.nl

print-icon

ZWEMFEESTJE

kinderfeestje
€ 13,80
kinderfeestje
€ 15,35
combi zwemdisco
kinderfeestje
€ 21,00
Zeemeerminfeestje

Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

Geboortedatum jarige(n)