Maandelijkse informatiemiddag ZED en SOP zwemlessen

Voorbeeld

Woensdagmiddag 21 juni is er tussen 13.30 en 15.30 uur een informatiemiddag over de Zed en Sop zwemlessen.
Jonah ter Heide, hoofd zwemzaken bij Optisport de Schelft en tevens zwemdocent, zal deze middag aanwezig zijn om al uw vragen over de zwemlessen in de Schelft te beantwoorden.
Tevens is er een mogelijkheid dat uw kind gaat voorzwemmen, om zo het zwemniveau te bepalen en in te stromen in een lesgroep. U kunt direct gratis inschrijven en in overleg starten met de zwemlessen van uw kind.
Tijdens de zomervakantie komen de reguliere zwemlessen te vervallen en worden er zomerzwemlessen gegeven. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar hiervoor en tijdens deze informatie middag kunt u zich inschrijven voor deze zomerlessen.
Nieuw in de Schelft is het Aandachtzwemmen. In groepjes van maximaal 6 kinderen wordt deze nieuwe vorm van lesgeven gegeven op de woensdagmiddag. Jonah kan op de informatiemiddag 21 juni u hier alles over vertellen.
Natuurlijk is het zwembad ook geopend voor vrij zwemmen en ligt de Zed & Sop stormbaan in het water. Voor meer informatie bel naar de receptie van de Schelft 0252-376241 of mail naar Jonah ter Heide: schelft-zwemzaken@optisport.nl