Maatregelen rondom de zwemlessen

Zwemles

Beste ouders/verzorgers,

Door de overheid is het verplicht gesteld een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij het betreden van de garderobe voor iedereen vanaf 18 jaar. Dit geldt tevens voor ouders en verzorgers die hun kind(eren) van/naar de zwemles begeleiden. Zie hiervoor ook de actuele informatie van de Rijksoverheid.

Wij realiseren ons goed dat deze maatregel beroep doet op jou als ouder/verzorger en dat er mogelijk (extra) flexibiliteit en aanpassingsvermogen van je wordt gevraagd, met name op het moment dat je om welke reden dan ook niet in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs. We willen je er desondanks toch op wijzen dat alle kinderen onder begeleiding van een volwassene met een geldige QR-code gebracht en gehaald dienen te worden. Op die manier kunnen we de veiligheid van de aanwezige kindjes op onze locatie waarborgen.

Houd je telefoon met de CoronaCheck-app en een geldig legitimatiebewijs bij de hand op het moment dat je onze accommodatie betreedt. In verband met het scannen van de QR-code raden wij je aan om iets eerder te komen dan gebruikelijk. Heb je verdere vragen over de maatregelen? Stuur dan een mail naar deschilp-receptie@optisport.nl.

We willen je erop attenderen dat wij geen invloed hebben op het beleid van de overheid. We zijn erg blij dat we je mogen blijven ontvangen en doen ons uiterste best op iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen blijven we (veilig) in beweging!

Tot snel!

Lieve groetjes,

Alle medewerkers van Sportcentrum de Schilp

Contact

De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-3364700

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.