Nieuw openstellingsrooster vanaf zondag 29 augustus

Liz & Wes

Vanaf zondag 29 augustus zullen wij het nieuwe openstellingsrooster voor 2021-2022 in gebruik nemen. Dit is zonder losse banenzwem-blokken en ook het reserveren is vanaf maandag 30 augustus niet meer nodig, behalve voor de Aqua'Varia op maandagavond. We hopen dit rooster gedurende het hele jaar te kunnen gebruiken en het niet te hoeven aanpassen vanwege corona-maatregelen.

Het nieuwe rooster is al op onze homepage te vinden maar kan in één oog opslag ook hier worden bekeken: Klik

Wanneer je wilt reserveren voor Aqua'Varia op maandag, dan kan dat via deze link

Activiteiten op nieuwe tijden
Zoals je in het rooster kunt zien zullen enkele activiteiten op nieuwe tijden plaatsvinden. Zo zullen de Aqua'9maanden (maandag) en Aqua'Bootcamp (woensdag) op de avond blijven staan, zodat ook werkenden de mogelijkheid hebben om deel te nemen. Daarnaast zullen er vanaf september Liz & Wes spetterlessen aangeboden worden op de donderdagochtend. Ben je nieuw met ons baby- en peuterzwemmen? Vraag dan een gratis proefles aan via: Liz & Wes Spetterles | Optisport

Gebruik poortjes
Doordat reserveren niet meer mogelijk is, hoef je voor de activiteit je niet meer te melden bij de receptie. 5 minuten voor het begin van jouw activiteit kun je weer met jouw pasje via de tourniquets naar binnen. Heb je geen pas of is jouw bezoekenkaart op? Dan dien je wel eerst even langs de receptie te gaan. 

Banenzwemmen
Op gezette tijden is het ook mogelijk om in ons extra verwarmde doelgroepenbad banen te zwemmen. Dit is voor de vroege vogels op dinsdag t/m vrijdag (om 07:00 uur). Daarnaast kan dit op maandag en donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur.

Op sommige tijden zal het juist zo zijn dat er slechts een gedeelte van het wedstrijdbad beschikbaar is voor het banenzwemmen. Dit in verband met andere activiteiten in het bad. De desbetreffende dagen/tijden zijn hieronder te vinden. Houd er dan dus rekening mee dat er minder ruimte is en het dus drukker kan zijn in de baan.

- Woensdag van 19:00 tot 20:15 uur
- Vrijdag van 11:30 tot 12:10 uur

Vrijzwemmen
In het nieuwe rooster zijn de twee vrijzwemblokken op woensdag alleen met het doelgroepenbad. Uiteraard is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van de whirlpool, glijbaan en het peuterbad. Op de zondag kan er tussen 13:00 en 14:30 uur recreatief gezwommen worden in ons wedstrijdbad. Daarvoor en na is alleen het doelgroepenbad open voor vrijzwemmen.


 

Contact

De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-3364700

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.