Nieuw rooster herfstvakantie

Nieuw rooster herfstvakantie

Het definitieve rooster van de herfstvakantie is bekend!

Er zijn een aantal wijzingen die zullen plaatsvinden in de vakantie.

Als eerste zal er een extra blok vrijzwemmen komen. Dit zal op donderdag 21 oktober plaatsvinden en het wedstrijdbad is dan ook beschikbaar.  Het wedstrijdbad is ook volledig beschikbaar op de woensdag en de zondag tijdens het vrijzwemmen, inclusief speelelementen zoals een loopmat.

Hierdoor vervalt op woensdag de volwassen zwemles en het banenzwemmen tussen 12:00 en 13:00 uur en 19:00 en 20:00 uur. Op de zondag gaat het banenzwemmen in de middag niet door. Hiervoor is een extra blok in de middag. De volwassen zwemles op dinsdag gaat wel door. Verder wordt de Aqua’Slank een Aqua’ Varia les tussen 13:00 en 14:00 uur.

 

Zeemeerminclinic

Tijdens de herfstvakantie zal De Schilp ook een zeemeerminclinic aanbieden. Tijdens deze 35 minuten durende clinic leren de kinderen de basisvaardigheden van het zwemmen met een zeemeerminvin. De kosten voor de clinic bedragen € 11,25 en er dient vooraf ingeschreven te worden. De clinic zal op maandag 18 oktober beginnen. de eerste groep start om 14:00 uur en de tweede om 14:45. In totaal kunnen 10 kinderen deelnemen per clinic.

Heb jij vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op met de receptie door te bellen naar 070-3364700 of kom langs op de locatie.

Een mail sturen kan ook naar deschilp-receptie@optisport.nl vermeld hier dan wel voor- en achternaam, de schoenmaat, leeftijd en telefoonnummer in.

Contact

De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-3364700

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.