Update coronamaatregelen

Nieuwe maatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van 14 januari ’22, mogen wij weer open! Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Hieronder een duidelijk overzicht wat dit betekent voor de activiteiten in Sport- en Welzijnscentrum de Schilp.

Vrijzwemmen en het oefenuur gaat tot op heden helaas nog niet door.

Banenzwemmen, groepslessen en Liz & Wes Spetterles

Vanaf zondag 16 januari is het banenzwemmen weer mogelijk zoals ons rooster aangeeft. Vanaf maandag organiseren wij ook weer onze Aqua’groepslessen.

  • Voor deze activiteiten hoeft niet gereserveerd te worden
  • Bij binnenkomst dien je vanaf 18 jaar een CoronaToegangsBewijs (QR code) te laten zien

Bekijk voor de actuele tijden van de activiteiten ons rooster via https://www.optisport.nl/schilp 

 

Zwemlessen

Allereerst zullen de zwemlessen weer terug komen op de normale tijd en zal elke les weer 45 minuten duren. Daarbij hanteren wij wel nog steeds de routering tijdens de zwemles:

  • Bij binnenkomst scant u de leskaart en QR code (voor stempel) aan de kassa van de receptie. Houd deze dus bij de hand als u binnen komt en zorg dat je op tijd bent (i.v.m. rijen). Na het scannen kleed u uw zoon / dochter uit in de horeca. Daarvoor is het handig als u de zwemkleding vooraf al onder de kleding van uw kind aan doet.
  • Vervolgens gaat uw zoon / dochter door de deur bij de horeca de zwemzaal op. Wij vangen de kinderen zoals u gewend bent op. Zelf dient u daarna via de terrasdeur het pand te verlaten. Eventueel is het daarvoor nog mogelijk om een koffie to-go of iets anders van onze horeca te kopen.
  • Na de zwemles mag u pas op aanwijzing van een medewerker het pand betreden via de Hoofdingang. Op vertoon van de stempel kunt u hierna via de tourniquets de kleedkamers betreden.

 

Het is niet toegestaan om tijdens de zwemles in het pand te wachten. U dient dus tijdens de zwemles om het pand heen te lopen. In de kleedkamer bent u VERPLICHT blauwe schoentjes te dragen. Mondkapje is in het gehele pand verplicht.

 Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en ontvangen jullie graag weer in ons zwembad.

 Met vriendelijke groet,

 Team Sportcentrum de Schilp.

Contact

De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-3364700

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.