Opening de Schilp

We zijn weer open, reserveer snel jouw plekje!

Sport- en Welzijnscentrum is weer zo goed als volledig open. We mogen namelijk weer groepslessen, vrijzwemmen en volwassen zwemles aanbieden. Bovendien is het ook mogelijk om weer plaats te nemen in onze horeca. Lees hieronder snel alle geldende maatregelen en hoe je kan reserveren.

Zwemles

Voor de zwemles hanteren we nog dezelfde routing als voorheen. Kinderen kleden zich dus uit in de horeca en gaan via de deur daar naar de zwemzaal. Ouders dienen daarna de kleding mee te nemen en meteen te vertrekken: ze kunnen dan naar buiten of nemen een plaatsje aan één van de tafels (let op: slechts beperkt aantal plaatsen en consumptie + registreren is verplicht). Na afloop van de les kunnen de ouders de kinderen weer ophalen via de horeca door de zwemzaal en de garderobe. Let op: ouders mogen pas de kinderen NA de les halen. Graag dus tot eindtijd buiten wachten of op plek blijven zitten. Eén van onze medewerkers geeft een signaal als de les voorbij is. De douches kunnen na de zwemles nog niet gebruikt worden.

Banenzwemmen/Groepsles

Banenzwemmers en deelnemers aan de groepsles dienen zich bij aankomst te melden bij de receptie. Daarna kunnen zij via de tourniquets naar de garderobe om zich om te kleden. Spullen kunnen in de lockers en na de les is er de mogelijkheid om te douchen (let op de 1,5e meter en geen shampoo/zeep toegestaan). Na het omkleden kan iedereen via de tourniquets weer naar buiten.

Openstellingsrooster

Het rooster vanaf is te vinden op onze website: De Schilp | Optisport
Let op: Banenzwemmen in warm water is alleen op maandag t/m vrijdag om 12:00 uur en op dinsdag t/m vrijdag om 07:00 uur.

Reserveren

Reserveren voor de groepslessen en banenzwemmen gaat als volgt. 

- Voor de groepslessen op dinsdag en vrijdag kun je telefonisch reserveren via 070-3364700
- Overige groepslessen, vrijzwemmen en het banenzwemmen kunnen gereserveerd worden via deze link. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken. Reserveren kan uiterlijk één week voor het begin van de activiteit.
- Voor het Banenzwemmen (mindervaliden), Aqua'Therapie en de Zwemles Volwassenen hoeft niet gereserveerd te worden

Het annuleren van een reservering kan alleen telefonisch (070-3364700) of per mail (deschilp-receptie@optisport.nl). Doe dit uiterlijk 12 uur van te voren, anders krijgt u geen tegoed (of wordt deze van uw bezoekenkaart afgeschreven).

Maatregelen

Binnen bij de Schilp zullen onderstaande maatregelen nog steeds gelden:

  • Blijf bij klachten thuis
  • Trek indien mogelijk thuis alvast de badkleding onder de normale kleding aan
  • Vanaf 10 minuten voor aanvang van de activiteit kunt u naar binnen
  • Was uw handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5e meter afstand
  • Mondkapje is binnen verplicht, behalve op ons horeca-terras (bij consumptie en registratie)

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!