Lees hier alles over de zomervakantie

Zomervakantie-rooster bekend, reserveren niet altijd nodig meer

Het rooster voor de zomervakantie is bekend. De tijden van alle activiteiten zijn te vinden op onze website. Voor veel groepslessen is het niet meer nodig om te reserveren. Dit hoeft alleen nog voor de Aqua'Varia op maandagavond en de Aqua'Fit op vrijdagochtend. Daarnaast blijft reserveren voor vrij- en banenzwemmen ook noodzakelijk. Reserveren kan alleen online via deze link. Voor de Aqua'Fit kun je telefonisch reserveren door te bellen 070-3364700.

Vrijzwemmen
Tijdens de zomervakantie zullen we extra vrijzwemmen aanbieden. Tijdens het vrijzwemmen zal er een Nemo-stormbaan in het wedstrijdbad liggen. Kom jij ook een keer gezellig langs deze zomervakantie?

Zwemles
De zwemlespassen worden tussen 17 juli en 28 augustus bevroren voor 6 weken. Tijdens deze periode is het alleen mogelijk om met een reservering een les te volgen. Dit kan via de link die ouders in hun mail hebben ontvangen. Hierbij betalen ze dan de prijs voor een losse les.

Tijdens de zwemles wordt ook weer de oorspronkelijke routing via de garderobe gebruikt.

Corona-maatregelen
De volgende corona-maatregelen zullen ook tijdens de zomervakantie blijven gelden:

  • Blijf bij klachten thuis
  • Trek indien mogelijk thuis alvast de badkleding onder de normale kleding aan
  • Vanaf 10 minuten voor aanvang van de activiteit kunt u naar binnen via de poortjes
  • Was uw handen bij binnenkomst
  • Houd 1,5e meter afstand
  • Tot uiterlijk 12 uur voor de activiteit kun je annuleren (telefonisch of per mail). In dat geval krijg je een tegoed of wordt er geen bezoek van jouw pas gehaald.