Zwemles tijdens de zomervakantie

Zwemles

ZWEMLESSEN IN DE ZOMERVAKANTIE GAAN DOOR!

Alle ouders/verzorgers hebben wij per mail informatie gegeven over de zwemlessen in de zomervakantie (9 juli t/m 21 augustus). Zie hieronder desbetreffende informatie;

Zoals bekend was het oorspronkelijke plan om deze in de zomervakantie door te laten gaan. Vanwege het plotselinge vertrek van enkele collega’s leek dit toch niet te lukken, vandaar dus de communicatie van afgelopen zondag. Door adequaat handelen kunnen we nu vertellen dat de zwemlessen toch zoals gepland doorgaan. Er hoeft dus niet gereserveerd te worden en de kinderen kunnen gewoon komen op de dag dat zij normaliter zwemmen.

We begrijpen dat dit nogal verwarrend overkomt en betreuren de eerdere communicatie. In alle stress wilden we alle ouders zo snel mogelijk informeren over de verandering, zonder eerst goed naar andere oplossingen te zoeken. Deze zijn uiteindelijk toch gevonden, waardoor we nu dus toch bekend kunnen maken dat we doorgaan. Onze welgemeende excuses voor eventueel ongemak.

Indeling zwemlessen

Zwemt uw kind op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan blijft hij/zij op dezelfde dag zwemmen. De tijden worden dan als volgt:

Voortraject:                       16:30 uur

Hoofdtraject 1:                 15:45 uur
Hoofdtraject 2:                 14:45 uur

Hoofdtraject 3:                 14:00 uur
A:                                           13:15 uur

B/C:                                       17:15 uurIndien uw kind op de zondag zwemt, dan worden de lessen in de zomervakantie (9 juli t/m 21 augustus) verplaatst naar donderdagochtend. De tijden worden dan als volgt:

Voortraject:                       09:30 uur

Hoofdtraject 1:                 10:15 uur
H2/H3/A:                            11:00 uur

Wilt u weten waar uw kind zwemt? Dit kun je zien in de MijnOptisport-app. Let er op dat jouw kind in de komende weken voor de zomervakantie nog verplaatst kan worden. Check dan ook na 8 juli in de app, om het juiste badje te kunnen inzien. Er kan namelijk alleen op de daarvoor bestemde dag en tijd worden gezwommen.

Automatische incasso’s

Aangezien we de reguliere lessen voortzetten, betekent het ook dat de automatische incasso’s gewoon worden voortgezet voor juli en augustus. Zoals aangegeven bieden we eenmalig een coulance regeling aan. Indien je op vakantie bent kun je voor 1 of 2 weken jouw lessen annuleren. In dat geval wordt dit dan verrekend met de incasso van augustus. Het afmelden hiervoor kun je doen door uiterlijk 3 juli een mail te sturen naar deschilp-zwemles@optisport.nl, met in de titel ‘Zomervakantie-regeling’. Vermeld in de mail de naam van het kind en om welke week of weken het gaat. Wanneer je deze mail al had verstuurd, is het niet nodig om een nieuwe te sturen.

Kinderen die zwemmen via de Ooievaarspas hoeven zich niet af te melden en kunnen ook gewoon op de juiste dag en tijd doorzwemmen.

We begrijpen dat dit enigszins onprofessioneel over komt en betreuren de eerdere communicatie. Zoals gezegd was dit uit goede bedoelingen om u tijdig te informeren. Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan kunt u deze ook per mail stellen aan deschilp-zwemles@optisport.nl. We zullen hier dan snel op proberen te reageren.