Stagiair(e) (sport)marketing gezocht!

Voorbeeld

Het Sloterparkbad zoekt een Stagiair(e) (sport)marketing & communicatie.

Vind jij het leuk om sales & marketingacties uit te zetten, deze te analyseren en daarover te adviseren? Kom dan stage lopen bij Optisport.

Wat houdt de stage in?
Je vindt het leuk om evenementen en activiteiten te bedenken en te organiseren voor de locatie Sloterparkbad. Je gaat onder andere aan de slag met de Wintertijd challenge Spieren voor Spieren. Het bedenken van leuke, creatieve sales & marketingacties die je regionaal kan uitzetten, geven jou energie. Daarnaast adviseer je de locatiemanager over sales & marketingacties, je monitort en stuurt waar nodig bij. Je signaleert trends en zet je klanttevredenheidsonderzoeken uit. Deze analyseer je en daarmee kom je met aanbevelingen. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van verschillende communicatiemiddelen zoals folders, flyers, advertenties, persberichten en social media.

Je studeert bij voorkeur HBO Commerciële Economie, Sportmarketing, IB&L, Sport Management en Ondernemen, Communicatie of een andere opleiding gericht op marketing. Door jouw affiniteit met de horeca- en recreatiebranche, wil je graag ervaring opdoen binnen een veelzijdige locatie. Doordat je representatief bent, goede communicatieve vaardigheden hebt en creatief bent, pas je binnen onze organisatie. Je bent flexibel, daarmee willen we aangeven dat je bereid bent om af en toe bij drukte ook te helpen in de receptie, horeca en op toezicht.

Wie zijn je collega’s?
Je hebt 2.000 collega’s door heel Nederland, in de diverse sport- en leisurecentra; zoals zwembaden, ijsbanen en fitnessaccommodaties. Jij werkt met een team van ongeveer 70 medewerkers op jouw locatie, zoals je collega’s rondom de horeca en uit het zwembadteam. Jullie zorgen er samen voor dat de gasten een goede tijd hebben.

Hoe brengen we jou in beweging?
- Leerzame stage met veel vrijheid;
- Prettige werksfeer in een sportieve jonge organisatie met een gemotiveerd team;
- Veel ontplooiingsmogelijkheden in een groeiende locatie waar we graag ambitieuze student een kans bieden hieruit deel te maken;
- Stagevergoeding.

Ben je enthousiast?

Stuur je cv en motivatie naar sloterparkbad-facilitair@optisport.nl met in de onderwerp regel het vacaturenummer 2017339. Je kunt ook bellen met de Hoofd Facilitaire Dienst, Ciska Lauffer, om nog meer te weten te komen over deze functie en Optisport via 020-5063506.