Wintertijdchallenge 28 oktober

Voorbeeld

Deze dag staat volledig in het teken van Spieren voor Spieren. We proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.
Zonder er bij stil te staan gaan wij een middagje zwemmen of een stukje hardlopen. Niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend, dit zou het wel moeten zijn. Daarom gaan we geld inzamelen om onderzoeken en oplossingen te kunnen financieren.
28 oktober gaat de wintertijd in en hebben we die dag dus een uurtje extra. Waarom besteden we die niet allemaal aan bewegen voor het goede doel? Bij ons kun je die dag mee doen aan leuke activiteiten.
Zaterdag 28 oktober

• 15.30-16.30 uur Gesponsord Bommetje, de spetters moeten zo hoog mogelijk. Elke meter is meer geld voor het goede doel. Je koopt voor jezelf een kaartje vrijzwemmen, die de hele middag geldig is. En je zorgt voor een sponsorbedrag van minimaal €5,-
• 16.00-17.30 uur gesponsord Banenzwemmen, hoe meer baantjes je zwemt hoe meer jouw sponsoren zullen betalen. Er is geen inschrijfgeld. Maar wel een minimaal sponsorbedrag van €10,-. Hoe je sponsors kunt werven lees je onderaan.
• 18.00-19.00 uur Aqua’Vitaal, we sluiten de dag af met een gezellig sportfeestje. Met zijn allen gaan we los op de muziek en krijgen de deelnemers daarna een leuke goodiebag!
• 13.00-16.00 uur Gave clinics, de hele dag door worden tijdens vrij zwemmen clinics georganiseerd als waterpolo en schoonspringen.
Er wordt van elk vrijzwemmenkaartje €1,50 door ons gedoneerd aan Spieren voor Spieren.

Hoe geef ik me op? Je kunt je bij de receptie van het Sloterparkbad inschrijven door een formulier in te vullen. Dan ga je sponsors zoeken! Eerst ga je naar www.wintertijdchallenge.nl , vervolgens zoek je in de zoekbalk ‘Sloterparkbad’. Hier kun je aangeven dat je mee wil doen en ook aan welk onderdeel. Als je al de gegevens hebt ingevuld heb je je eigen actie pagina! Deel deze op je social media, download het sponsorformulier en ga langs de deuren. Zo halen we samen zo veel mogelijk geld op. Vergeet je buren, juffen/meesters, vrienden en familie niet!
Tot dan!