Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

fitness actie september
Kom weer in beweging deze herfst!

Sport nu GRATIS 2 maanden extra!

De donkere dagen komen er aan. Voorkom extra kilo's!
Sporten mag weer en kan veilig! Wanneer kom je?


ACTIE VERLENGD tot 1 november: Bij inschrijving voor een jaarabonnement ontvang je nu GRATIS 2 maanden extra sporten cadeau! Mail of bel voor info of inschrijving, of kom langs. Go, go, go

Info aanvragen

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!

Afbeelding Vrijzwemmen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?

Afbeelding Evenement Organiseren

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!

Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Over de locatie

't Spilbroek is een multifunctioneel sportcentrum in Neede en beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbad, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een grote sporthal en een prachtig sportcafé. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Zwembad

't Spilbroek, gelegen in Neede, beschikt over een wedstrijdbad van zes banen en een afmeting van 25x15 meter. Hier worden zwemlessen gegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Er is daarnaast een ruim recreatiebad aanwezig. Tijdens het vrijzwemmen kun je gebruik maken van de glijbaan en stroomversnelling of hapje of drankje nuttigen op ons horecaterras. Wil je na het banenzwemmen, het volgen van een groepsles of het sporten in onze fitness ontspannen, dan kun je gebruik maken van het bubbelbad. 

Sporthal

Wij beschikken over een sporthal met een afmeting van 24x44 meter gelegen in Neede. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Vrijwel alle sporten zijn te beoefenen in onze sporthal, denk hierbij aan volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

Na afloop van het sporten of zwemmen zin in iets lekkers? Kom dan gezellig langs in onze prachtige horecagelegenheid en geniet van een vers gezette kop koffie of iets anders lekkers. Onze vriendelijke bediening biedt jou graag diverse warme en koude dranken, ijs, snoep en snacks aan.

Gastbelevingsonderzoek

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met jouw bezoek aan onze locatie. Wil jij ons helpen om onze producten en diensten nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen en behoeften? Vul dan deze vragenlijst in. Het kost slechts een paar minuten en gebeurt anoniem.

  • Zwembad met glijbaan en stroomversnelling
  • Multifunctioneel sportcentrum
  • Fitness
  • Sportcafé
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

´t Spilbroek

Bleekenweg 14, 7161 AB Neede

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-291655

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport