Fitness, watersporten, zwemmen voor kinderen en horeca in Neede

Ons multifunctionele centrum in Neede beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbassin, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een grote sporthal en een prachtig sportcafé. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

 

Fitness

Alles onder één dak: sport en plezier, inspanning en ontspanning, bewegen onder professionele begeleiding, kwalitatieve faciliteiten en een hartelijke gastvrijheid. Na het sporten douche je uitgebreid in onze douchecabines, koel je lekker af in het zwembad of geniet je na in ons ruime bubbelbad.

 

AquaSports

Wil jij bewegen in het water en dan het liefst op muziek? ook hiervoor kun je bij Optisport ’t Spilbroek zijn. Wij bieden naast zwemles, vrijzwemmen en banenzwemmen onder andere de volgende mogelijkheden: AquaJoggen, AquaRobics, AquaSlank, AquaFit, AquaVaria, AquaVitaal en AquaMini-Babyzwemmen. Onze ervaren medewerkers van Optisport ’t Spilbroek zullen op een ervaren en enthousiaste manier al deze diensten aanbieden.

 

Kinderen

Ook voor kinderen is er bij Optisport ’t Spilbroek genoeg te doen! Jouw kind leert spelenderwijs het water kennen. Regelmatig wordt er een leuke disco avond gehouden.

 

Horeca

Na afloop van het sporten of zwemmen zin in iets lekkers? Kom dan gezellig langs in onze prachtige horecagelegenheid en geniet van een vers gezette kop Douwe Egberts koffie of iets anders lekkers. Onze vriendelijke bediening biedt jou graag diverse warme en koude dranken, ijs, snoep en snacks aan. Vanaf de lage horeca kan je bovendien alle activiteiten in de zaal nauwgezet volgen.

 

We organiseren ook hele leuke kinderfeestjes! Uitgebreide buffetten behoren ook tot onze mogelijkheden. Voor meer informatie, tijden en reserveringen neem je snel en eenvoudig telefonisch contact op via 0545 – 291 655.

 

Parkeergelegenheid en bereikbaarheid

We zijn centraal gelegen in Neede en zijn daardoor prima bereikbaar voor eigen en openbaar vervoer. Onderweg zie je uitgebreide bebording langs de weg en dankzij het busstation is Optisport ’t Spilbroek eenvoudig te bereizen. Aan de voorzijde hebben we een bescheiden parkeerruimte (i.v.m. de scholen en taxi vervoer), aan de zijkant is een hele ruime parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

 

afbeelding_spilbroek_zwembad
afbeelding_spilbroek_fitness
afbeelding_spilbroek_fitness2
afbeelding_spilbroek_fitness
afbeelding_spilbroek_fitness
afbeelding_spilbroek_ingang

VERHUUR

Huur sporthal

De sporthal wordt voor diverse doeleinden gebruikt. Naast de verscheidene vaste huurders en verenigingen van onder meer volleybal, voetbal, handbal, basketbal en gymnastiek wordt de hal ook verhuurd voor evenementen en festiviteiten van onder andere het Needs Carnaval Genootschap, de Needse Pluimvee Vereniging en het Needs Midwinterfestijn.

Voor meer informatie over de huur kun je contact opnemen met onze receptie (telefoon: 0545 – 291 655) of stuur een e-mail naar spilbroek@optisport.nl.

Huur zwembad

We gebruiken het zwembad voor veel doeleinden. Denk hierbij aan onder meer een kinderfeestje, een thema-avond zoals de Tropical Night, een klassenfeest, een familiedag of een sportief bedrijfsuitje.

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een zwemfeest of wil je het bad voor een andere gelegenheid afhuren? Neem dan contact op met de receptie voor meer informatie over de huur. Je kunt contact opnemen met onze receptie (telefoon: 0545 – 291 655) of door een e-mail te sturen naar spilbroek@optisport.nl.

Je kunt het zwembad voor jouw eigen activiteit huren.Voorwaarde is dat er minimaal 2 personen met een EHBO/BHV aanwezig zijn. Dit kan ook ingehuurd worden. Prijs op aanvraag.

print-icon

VERHUUR

zaalhuur
€ 13,90
1/3 sporthal per uur
zaalhuur
€ 27,70
2/3 sporthal per uur
zaalhuur
€ 41,50
3/3 sporthal per uur