Ons multifunctionele centrum in Neede beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbassin, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een grote sporthal en een prachtig sportcafé. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

 

Fitness

Alles onder één dak: sport en plezier, inspanning en ontspanning, bewegen onder professionele begeleiding, kwalitatieve faciliteiten en een hartelijke gastvrijheid. Bij ons kun je na het sporten lekker afkoelen in ons bubbelbad.

 

Aquasports

Wil jij bewegen in het water en dan het liefst op muziek? ook hiervoor kun je bij Optisport ’t Spilbroek zijn. Wij bieden naast zwemles, vrijzwemmen en banenzwemmen onder andere de volgende mogelijkheden: AquaJoggen, AquaRobics, AquaSlank, AquaFit, AquaVaria, AquaVitaal en AquaMini-Babyzwemmen. Onze ervaren medewerkers van Optisport ’t Spilbroek zullen op een ervaren en enthousiaste manier al deze diensten aanbieden.

 

Kinderen

Ook voor kinderen is er bij Optisport ’t Spilbroek genoeg te doen! Jouw kind leert spelenderwijs het water kennen. Regelmatig wordt er een leuke disco avond gehouden.

 

Horeca

Na afloop van het sporten of zwemmen, maar ook voor een feestje, kun je terecht in onze prachtige horeca. Er zijn diverse warme en koude dranken, ijs, snoep en snacks verkrijgbaar. Ook een uitgebreid buffet behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie, tijden en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen: 0545 – 291 655.

 

Ontspanningsavonden

Even helemaal tot rust komen? Dat kan tijdens onze jaarlijkse ontspanningsavonden bij Optisport ’t Spilbroek! Tijdens dit uur durende ontspannende ritueel kom jij helemaal tot rust. In en rondom het water wordt er met behulp van o.a. klankschalen gezorgd voor een ontspannen en rustgevende sfeer. De ontspanningsavonden starten om 19:00 uur en duren t/m 20:00 uur. De ontspannigsavonden worden in samenwerking met Adrianne Brouwer georganiseerd.

 

Data

Zaterdag 28 oktober

Klankschalen

Zaterdag 25 november

Wat Sji Gong

Zaterdag 27 januari

Klankschalen

Zaterdag 24 februari

Wat Sji Gong

 

Klankschalen

Bij deze avond starten we op de kant met stoelen en yoga matjes. Tijdens deze klankschalen sessie laat je je verassen door de trillingen en de rust die deze klankschalen ons geven. Na een poosje gaan we deze rust en ontspanning voort zetten in het water, waar de klanken over het water hoorbaar zijn. Tijdens deze sessie kun je helemaal tot rust komen en totale ontspanning ervaren.

 

Wat Sji Gong

Tijdens deze sessie gaan we ervaren wat écht ontspannen is. Tijdens de Wat Sji Gong sessie ervaar jij hoe het voelt om te worden gedragen door het water. Door middel van diverse drijfmaterialen blijven we op het water drijven en proberen we spanningen los te laten.

Zie jij deze ontspanningsavonden wel zitten? Aanmelden kan bij onze receptie. De kosten bedragen €10 euro per ontspanningsavond, wil jij ze allemaal bijwonen? Dat kan voor €35,-. Neem tijdens de sessie een grote badhanddoek of een badjas mee.