Een jongetje zwemt samen met zijn mama; hij draagt zijn Avonturier-zwemvest van de Zed en Sop zwemles en spettert er lekker op los.

Sportcentrum Vrijburgbad

Welkom in Het Vrijburgbad! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in de fijnste sportschool van Middelburg, Vlissingen en omgeving. Train of relax verder in ons zwembad, of ontmoet elkaar in de gezellige horeca.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is het grootste bad van het complex: 25x21 meter met acht banen. Deze afmetingen maken wedstrijdzwemmen op topsportniveau mogelijk. Het bad is twee meter diep en beschikt over een vaste tribune voor 160 toeschouwers. Het instructiebad is 20x10 meter en heeft een beweegbare bodem, waardoor de diepte kan variëren tot 1,8 meter. Het water is 33°C, daarmee is het instructiebad ook zeer geschikt voor therapeutisch zwemmen. Het verenigingsbad (27,5°C) is 25x15 meter en heeft een beweegbare bodem. Ook zijn hier twee twee duikplanken aanwezig met hoogtes van één en drie meter. Hier maak je de beste bommetjes van Zeeland! Het recreatiebad (30°C) is een subtropisch zwembad. Hier is genoeg te beleven voor jong en oud. Je vindt hier onder andere een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek met waterjets, whirlpool, glijbaan en een knuffelmuur. Er is daarnaast een peuter- en kleuterbad voorzien van een waterspeeltuin. Vanaf het terras heb je goed zicht op het recreatiebad. Kinderen leren bij ons zwemmen met de leukste Zed & Sop zwemles, met garantie voor een leven lang zwemplezier!

Sportschool
Wil je trainen in een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die daar bij horen? Dan ben je bij Optisport Sportcentrum Vrijburgbad op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen
 • De faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • Sportdrank

Horeca
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. Onze horeca is meer dan zomaar een kantine. Hier kun je bijkomen en opladen. Vanuit je stoel heb je perfect zicht op het recreatiebad. Lekker weer? Ga dan lekker buiten zitten op ons fijne terras!

 • Veelzijdig en modern sportcentrum
 • Vier zwembaden met een glijbaan, wildwaterkreek, waterspeeltuin en een bubbelbad
 • Fitness leden maken gratis gebruik van het zwembad
 • Zonnestudio's
 • Ruime brasserie met zicht op het recreatiebad en terras
 • Gratis parkeren

Contact

Sportcentrum Vrijburgbad

Sportweg 2, 4387 PM Vlissingen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-486820
E-mailadres [email protected]