Sportcentrum Vrijburgbad in Vlissingen Middelburg

Sportcentrum Vrijburgbad

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Sportcentrum Vrijburgbad is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Vlissingen en Middelburg.

Ons aanbod

Meer informatie

Het sportcentrum bevindt zich precies tussen de twee steden, ten noorden van bedrijventerrein Vrijburg, en beschikt over vier  zwembaden en een moderne sportschool.

Zwembad
Het wedstrijdbad is met een afmeting van 25 x 21 meter en acht banen het grootste bad van het complex. De afmetingen maken wedstrijdzwemmen op topsportniveau mogelijk. Daarnaast is het bad twee meter diep en beschikt het over een vaste tribune met 160 zitplaatsen.

Het instructiebad heeft een afmeting van 20 x 10 meter en beschikt over een beweegbare bodem, waardoor de diepte kan variëren tot 1,8 meter. Door de watertemperatuur van 33°C is het instructiebad ook uiterst geschikt voor therapeutisch zwemmen.

Het verenigingsbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over een beweegbare bodem. Er zijn  twee duikplanken aanwezig met hoogtes van één en drie meter. De watertemperatuur van dit bad is gemiddeld 27,5°C.

In het recreatiebad is er genoeg te beleven voor jong en oud. Je vindt hier onder andere een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek met waterjets, whirlpool, glijbaan en een knuffelmuur. Er is daarnaast een peuter- en kleuterbad voorzien van een waterpeeltuin. De gemiddelde watertemperatuur is 30°C. Vanuit het terras heb je goed zicht op het recreatiebad. 

Sportschool
Werken aan je conditie, je spieren verstreken of herstellen van een blessure? Bij onze Health Club kun je terecht voor jouw individuele cardio- en krachttraining, maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Samen bewegen op muziek maakt bewegen nog leuker! 

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Proffessionele fitness apperatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen 
 • De faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • Sportdrank

Horeca
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. Vanuit de horeca heb je perfect zicht op het recreatiebad. Lekker weer? Dan is ons aangename terras een echte aanrader!

 • Veelzijdig en modern sportcentrum
 • Vier zwembaden met een glijbaan, wildwaterkreek, waterspeeltuin en een bubbelbad
 • Fitness leden maken gratis gebruik van het zwembad
 • Zonnestudio's
 • Ruime brasserie met zicht op het recreatiebad en terras
 • Gratis parkeren

Contact

Sportcentrum Vrijburgbad

Sportweg 2, 4387 PM Vlissingen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-486820

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.