Optisport Sporthal De Margriethal Schiedam

Sport- & evenementenhal De Margriethal

Schiedam

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
Sporthal Margriet bestaat uit een enorme sporthal met een totale afmeting van 92x34 meter. Met een scheidingswand kan deze hal in twee sporthallen worden opgesplitst. Beide hallen kunnen worden ingedeeld in twee zaalvoetbalvelden, drie basketbalvelden, acht volleybalvelden, zes tennisbanen en achttien badmintonvelden. Voor ieder wat wils dus!

Er is één vaste tribune aanwezig waar ongeveer 300 toeschouwers de sporters kunnen komen aanmoedigen. Daarnaast zijn er drie losse tribunes aanwezig die in totaal plek bieden voor ongeveer 225 personen.
 

Evenementen
De locatie is uiterst geschikt voor het organiseren van o.a. beurzen, veilingen, tentoonstellingen en bedrijfspresentaties. Ook staan we graag voor je klaar bij de organisatie van toernooien en bedrijfsuitjes. Door de ruime parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van een hotel in de directe omgeving leent onze locatie zich uitstekend voor grote (internationale) sportevenementen. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Ons enthousiaste en ervaren team heeft al heel wat evenementen begeleid, wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Samen maken we er een onvergetelijke dag of avond van!

Vergaderruimte
Soms wil je met je team even weg uit de sleur, en samen vergaderen op een plek die net even wat extra’s biedt. Zoek je een sportieve, out of the box vergaderruimte? Denk dan eens aan onze vergaderzaal in de Margriethal. Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten staan wij voor je klaar. Als je het leuk vindt om de vergadering met je team sportief af te sluiten, dan bedenken we graag met jou een passende activiteit!

Optisport Schiedam
Optisport Schiedam beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen en een twee zwembaden in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:
- Zwembad Groenoord
- Zwembad Zuid
- Sport- & Evenementenhal Margriet
- De Groenoordhal
- Sporthal Zuid
- Sporthal Oost

  • Diverse binnensporten
  • Uiteenlopende evenementen
  • Vergaderruimte
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Sport- & evenementenhal De Margriethal

Nieuwe Damlaan 5, 3119 KA Schiedam

Open in Google maps

Telefoonnummer -
E-mailadres [email protected]