Optisport Sporthal De Margriethal Schiedam

Sporthal De Margriethal

Schiedam

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sport- en Evenementenhal Margriet biedt al jaren onderdak aan een groot aantal (sport)verenigingen en leent zich perfect voor diverse indoor sporten. De accommodatie is daarnaast vanwege de gunstige ligging en het grote vloeroppervlak zeer geschikt voor de meest uiteenlopende events: van grote internationale sportevenementen tot bedrijfsuitjes, beurzen en tentoonstellingen.

Sporthal
Sporthal Margriet bestaat uit twee sporthallen met een totale afmeting van 92x34 meter. Middels een scheidingswand kan deze in tweeën worden opgesplitst. De ruime sporthal kan worden ingedeeld in twee zaalvoetbalvelden, drie basketbalvelden, acht volleybalvelden, zes tennisbanen en achttien badmintonvelden. Er is één vaste tribune aanwezig waar ongeveer 300 personen plaats kunnen nemen. Daarnaast zijn er drie losse tribunes aanwezig die in totaal plek bieden voor ongeveer 225 personen.

Evenementen
De accommodatie is uiterst geschikt voor het organiseren van o.a. beurzen, veilingen, tentoonstellingen en bedrijfspresentaties. Ook staan we graag voor je klaar bij de organisatie van toernooien en bedrijfsuitjes. Door de ruime parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van een hotel in de directe omgeving leent onze locatie zich uitstekend voor grote (internationale) sportevenementen. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op, wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Vergaderruimte
Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

Optisport Schiedam
Optisport Schiedam beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen en een twee zwembaden in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Zwembad Groenoord, Zwembad Zuid, Sport- & Evenementenhal Margriet, De Groenoordhal, Sporthal Zuid, Sporthal Oost

  • Diverse binnensporten
  • Uiteenlopende evenementen
  • Vergaderruimte
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Sporthal De Margriethal

Nieuwe Damlaan 5, 3119 KA Schiedam

Open in Google maps

Telefoonnummer 06-30987764

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.