Optisport Sporthal De Reiger Groot-Ammers

Sporthal De Reiger

Groot-Ammers

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

De sporthal in Groot-Ammers is met een afmeting van 44 x 28 meter een echte wedstrijdhal en zeer geschikt voor de meest uiteenlopende sporten. Middels een scheidingswand kan de hal eventueel in twee delen worden opgesplitst. Het is mogelijk om de hal als particulier te huren, bijvoorbeeld voor een uurtje zaalvoetbal, volleybal of badminton. Het benodigde materiaal ligt voor je klaar in de sporthal. Onze locatie is daarnaast zeer geschikt voor o.a. bedrijfsuitjes, familiedagen en teambuilding activiteiten, welke je sfeervol kan afsluiten in de gezellige horeca. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca
Na het sporten bijkomen van de inspanning? Kom dan lekker ontspannen onder het genot van een verfrissend drankje in onze horeca. Voor grotere gezelschappen is het mogelijk om bijvoorbeeld gebruik te maken van een buffet. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

  • Diverse sporten
  • Geschikt voor vechtsporten
  • Goede bereikbaarheid
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Reiger

De Boomgaard 3, 2964 AV Groot-Ammers

Open in Google maps

Telefoonnummer 0184-663116

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.