Optisport Sporthal De Trije Franeker

Sporthal De Trije

Franeker

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Meer informatie

De Kaatshal
De Kaatshal heeft een afmeting van 67x42 meter en is daarmee de grootste sporthal van Sportcomplex De Trije. Met scheidingswanden kan de Kaatshal eventueel in drie delen worden opgesplitst. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo kan de sporthal worden opgedeeld in drie handbalvelden, acht wall ball velden, negen kaatsvelden, negen volleybalvelden en vijftien badmintonvelden. Het is daarnaast mogelijk om indoor te tennissen op één van de vijf tennisbanen. Hier zit toch zeker iets voor jou bij?

De nieuwe sporthal
De nieuwe sporthal van Sportcomplex De Trije heeft een afmeting van 42x27 meter en kan ook in drie zaaldelen worden opgesplitst. Er is belijning aangebracht voor een handbalveld, een zaalhockeyveld, twee basketbalvelden en vier volleybalvelden. Daarnaast is de sporthal geschikt voor turnen en gymnastiek en is er een klimwand aanwezig.

Zowel de Kaatshal als de nieuwe sporthal zijn te huur voor uiteenlopende (sportieve) evenementen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Wil je een evenement of een sportwedstrijd organiseren in Noord-Nederland, denk dan eens aan locatie De Trije. Ons ervaren en enthousiaste team denkt graag met je mee, neem gerust contact op.Horeca
Van sporten krijg je honger… daar weten wij wel raad mee! In onze mooie horeca staan we graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes en lekkere broodjes.

Evenementen
In de sporthallen van Sportcomplex De Trije hebben al heel wat evenementen, concerten, markten, beurzen en toernooien plaatsgevonden. Ook kun je bij ons een vergaderruimte afhuren, eventueel inclusief beamer.

Ben je op zoek naar een geschikte en veelzijdige locatie voor jouw (sport)evenement? Of zoek je een vergaderruimte die nét dat beetje extra biedt, met ruimte om de bijeenkomst sportief samen af te sluiten? Neem dan contact met ons op. We bedenken graag samen met jou een teamdag, evenement of uitje dat je niet snel zult vergeten!

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Enorme sporthal
  • Evenementen
  • Indoor tennis
  • Vergaderen
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Trije

Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-393640
E-mailadres [email protected]