Sporthal Den Asseldonk

Sporthal Den Asseldonk

Bergen

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Meer informatie

Sporthal

Onze grote sporthal heeft een afmeting van 42x28 meter en kan worden opgedeeld in drie zalen. De hal is te verdelen in een voetbalveld, een basketbalveld, een handbalveld, een korfbalveld, drie volleybalvelden en drie badmintonvelden. Er is een tribune met ongeveer 350 tribuneplaatsen voor toeschouwers.

Evenementen en vergaderen

Wil je een evenement, jubileumfeest of een bedrijfsuitje organiseren? Dan kun je terecht bij Den Asseldonk. Voor grote evenementen hebben wij een feestzaal van 25x15 meter met een ruime foyer die ruimte biedt aan zowel kleine als grote groepen. Daarnaast hebben wij een aantal kleine vergaderruimtes en zaaltjes die beschikbaar zijn voor o.a. vergaderingen en jubileumfeestjes. In deze ruimtes kun je alle soorten bijeenkomsten organiseren tot 70 personen. Ons team denkt graag met je mee, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we jouw feestje of evenement onvergetelijk!

Horeca

Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie? Breng dan een bezoekje aan onze gezellige horeca. Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kun je even bijkomen en opladen.

  • Veelzijdig recreatiecentrum voor sporten, ontspanning en cultuur
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal Den Asseldonk

Den Asseldonk 2, 5854 CC Bergen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0485-372819