Optisport Sporthal Frankenhal Goirle

Sporthal Frankenhal

Goirle

Aanbod & prijzen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sporthal
Bij ons vind je een compleet ingerichte sporthal van 25,7x43 meter. Met schermen kan de hal in drie delen worden opgesplitst van elk 25,7x14,3 meter. In onze sporthal kun je heel veel sporten doen: zaalvoetbal, volleybal, korfbal, basketbal, badminton, zaalhockey en turnen. In de hal zijn de materialen aanwezig om deze sporten goed uit te oefenen. Speel je gauw een potje mee?

Horeca
Onze horeca is meer dan een ‘gewone’ kantine. Wij staan graag voor je klaar met koffie, sportdrankjes en lekkere broodjes. Onze horeca kun je huren voor het organiseren van borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. Je kunt ook kiezen voor een arrangement waarbij je sportieve activiteiten in de sporthal combineert met de gezelligheid van de horeca of de feestzaal. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden!Feestzaal
Heb je iets te vieren en zoek je hiervoor een geschikte locatie? Denk dan eens aan de feestzaal van De Frankenhal. De feestzaal is een uniek gedeelte van onze locatie. Met zijn sfeervolle inrichting en bar is deze zaal ideaal voor o.a. een besloten feest, teamuitje, receptie, huwelijksfeest of borrel. Er is meer mogelijk dan je denkt, neem dus zeker contact met ons op om de opties te verkennen. Ons team denkt graag met je mee!

  • Sfeervolle feestzaal
  • Ruime sporthal
  • Feesten en partijen
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal Frankenhal

Frankische Driehoek 4, 5052 BL Goirle

Open in Google maps

Telefoonnummer 06 40867565
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Maandag 18:00 - 00:00
Dinsdag 19:00 – 00:00
Woensdag 17:30 – 00:00
Donderdag 17:30 – 00:00
Zaterdag 09:00 – 18:00