Wegenwerken vormen GROTE verkeershinder rondom het zwembad

Wegenwerken

OPGELET! Kom jij ons bezoeken in de paasvakantie? 

Hallo lieve bezoekers, zwemlesouders, collega's, etc.

Jammer genoeg vernamen we een tijdje geleden dat het in de eerste week van de paasvakantie moeilijk gaat zijn om ons zwembad te bereiken. LEES: MOEILIJK en niet ONMOGELIJK. Want er zijn natuurlijk omleidingen die jullie naar een parking kunnen brengen in de buurt. Het AWV meldt als volgt: 

Tijdens de eerste week van de paasvakantie, van maandag 3 tot en met woensdag 5 april, voert de aannemer de vernieuwingswerken uit.

Om de hinder voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken, werken we in een vakantieperiode en wordt de uitvoeringstermijn zo kort mogelijk gehouden. Desalniettemin verwachten we ernstige hinder. Om de werken uit te voeren moeten we het drukke kruispunt immers volledig afsluiten.

Er worden enkele omleidingen aangeduid:

 • Doorgaand gemotoriseerd verkeer op de ring is niet mogelijk tussen het kruispunt met de Steenweg op Gierle (N140) en het kruispunt met de Steenweg op Turnhout (N18).
  • Het verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de E34 tussen de op- en afrittencomplexen van Turnhout-West (23) en Oud-Turnhout (25).
    
 • Lokaal bestemmingsverkeer naar handelszaken en woningen langs de Parklaan (R13) blijft mogelijk tot kort voor het kruispunt. Ter hoogte van het stadspark is de Parklaan richting Oud-Turnhout reeds afgesloten vlak na de zijstraat Steenweg op Tielen.
  • De Steenweg op Tielen blijft dus bereikbaar vanop de ring (rechtsafslaan). Uitrijden kan enkel naar links richting de Steenweg op Gierle.
 • Fietsers en voetgangers kunnen het kruispunt niet oversteken tijdens de werken, maar kunnen met de fiets aan de hand rond de werfzone passeren.
   
 • Voor de bussen van De Lijn wordt een tijdelijke omleiding voorzien langs de Steenweg op Tielen en de Everdongenlaan. Kijk op www.delijn.be voor meer informatie over de gewijzigde dienstregeling van specifieke buslijnen.

Wil je meer informatie over de werken en de omleidingsplannen bekijken? 
Ga dan naar: https://www.wegenenverkeer.be/werken/kruispunt-parklaan-met-steenweg-op-zevendonk-en-graatakker-drie-dagen-volledig-onderbroken?utm_source=flexmail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=werkenkruispuntgraatakkerensteenwegopzevendonkaccountmanagercentrummanagement&utm_content=awv

Wij raden aan om te parkeren op volgende parkings:

Parking Stadspark (aan de overkant), parking van sporthal Turnhout of de parking aan Hypermarkt Carrefour Turnhout 
 

Contact