Afbeelding De Stal

De Stal

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sportzaal De Stal is een kleine sportzaal in Dronten. De zaal is geschikt voor diverse binnensporten en kan tevens afgehuurd worden. 

Sportzaal De Stal is met een afmeting van 15x25 meter uitermate geschikt voor binnensporten en kan ingedeeld worden in de volgende velden: drie badmintonvelden, drie volleybalvelden , één handbalveld, één basketbalveld, één turnvloer en één zaalvoetbalvoetbalveld. De sportzaal beschikt over ruime kleedkamers en er is een aparte ruimte voor leerkrachten en scheidsrechters. 

Sportzaal De Stal is ook af te huren. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over een zwembad, meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Geschikt voor binnensporten
  • Ruime kleedkamers
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0652606478

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.