Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Sportzaal De Stal is een kleine sportzaal in Dronten. De zaal is geschikt voor diverse binnensporten en kan tevens afgehuurd worden. 

Sportzaal De Stal is met een afmeting van 15x25 meter uitermate geschikt voor binnensporten en kan ingedeeld worden in de volgende velden: drie badmintonvelden, drie volleybalvelden , één handbalveld, één basketbalveld, één turnvloer en één zaalvoetbalvoetbalveld. De sportzaal beschikt over ruime kleedkamers en er is een aparte ruimte voor leerkrachten en scheidsrechters. 

Sportzaal De Stal is ook af te huren. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. 

Optisport Dronten
Optisport Dronten beschikt over een zwembad, meerdere sporthallen en gymzalen in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Geschikt voor binnensporten
  • Ruime kleedkamers
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

De Stal

De Barrage 6-8, 8252 GW Dronten

Open in Google maps

Telefoonnummer 0652606478

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport