Zwemles

Swimming Academy Breda

Bij Swimming Academy Breda leren kinderen zwemmen in een klein, gemoedelijk zwembad volgens de Zed & Sop zwemlesmethode. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat bij ons centraal.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 6x12 meter heeft een beweegbare bodem. De maximale diepte is 1,40 meter. De standaard watertemperatuur is een aangename 30°C. Dat is prettig voor kinderen die zwemles nog erg spannend vinden: het warmere water helpt ze ontspannen.


 

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat.
Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de kinderen krijgen bij start van het zwemles traject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Missie geslaagd!

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proeflessen
  • Aangenaam zwemwater van 30 °C
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Breda

Galderseweg 65, 4836 AC Breda

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 076-5246500