Optisport Swimming Academy Goes

Swimming Academy Goes

Bij Swimming Acadamy Goes leren kinderen zwemmen in een gemoedelijk en kleinschalig zwembad volgens de Zed & Sop zwemlesmethode. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat hier centraal. 

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad heeft een afmeting van 12x6 meter en beschikt over een beweegbare bodem. De maximale diepte is 1,40 meter. De standaard watertemperatuur is 33°C.

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. 
Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn.

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis oefenuur bij Optisport zwembad Kapelle
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Goes

s-Gravenpolderseweg 114a, 4462 RA Goes

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0113-342827

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.