Optisport Swimming Academy Goes

Swimming Academy Goes

Bij Swimming Academy Goes leren kinderen zwemmen in een gemoedelijk en kleinschalig zwembad volgens de Zed & Sop zwemlesmethode. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat bij ons centraal.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 12x6 meter en heeft een beweegbare bodem. De maximale diepte is 1,40 meter. De standaard watertemperatuur is 33°C. Dat maakt het een subtropisch zwembad, wat voor kinderen heel comfortabel voelt. Zeker kinderen die zwemmen nog best spannend vinden, kunnen zich beter ontspannen bij deze watertemperatuur.

 

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemles methode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. 
Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de kinderen krijgen bij start van het zwemles traject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Missie geslaagd!

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis oefenuur bij Optisport zwembad Kapelle
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Goes

s-Gravenpolderseweg 114a, 4462 RA Goes

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0113-342827