Optisport Swimming Academy Rijssen

Swimming Academy Rijssen

Bij Swimming Academy Rijssen leren kinderen zwemmen in een gemoedelijk en kleinschalig zwembad volgens de Zed & Sop zwemlesmethode. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat bij ons centraal.

Ons aanbod

Schrijf je nu in voor zwemles en start binnen enkele maanden

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 6x12 meter en is 1,40 meter diep. De standaard watertemperatuur is 30°C. Dat is prettig voor kinderen die zwemles nog erg spannend vinden: het warme water helpt ze ontspannen. Ouders kunnen bij ons in de horeca een herlijk kopje koffie of thee drinken tijdens het wachten. Met lekker weer kun je bij ons ook buiten zitten.

Zed & Sop Zwemles
Bij Optisport geven we les volgens onze eigen Zed & Sop zwemlesmethode. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten Schat. Alle avonturen staan beschreven in het paspoort dat de kinderen krijgen bij start van het zwemles traject, samen met de prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist aangevuld met een medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Rode Reuze Robijn. Missie geslaagd!

  • Kleinschalige, gemoedelijke zwemlocatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Gratis proeflessen
  • Gratis parkeren

Contact

Swimming Academy Rijssen

Burgemeester Knottenbeltlaan 77 (Fletcher Hotel), 7461 PA Rijssen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 06- 11196862