Optisport 't Gastland in Rhenen

't Gastland

Welkom in ’t Gastland! Train of relax in ons zwembad, kom fitnessen in de fijnste sportschool van Rhenen. Maak er een leuke dag van met een potje bowlen en wat lekkers uit onze horeca.

Ons aanbod

Bowlen

Gooi jij die strike?

Kom samen met je vrienden of familie een potje bowlen op onze bowlingbaan. Probeer in twee worpen zoveel mogelijk pins om te gooien en punten te verdienen. Gooi jij die strike en win je het potje?

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad (28°C) is 25x14 meter en kan in diepte variëren van 1,20 meter tot 3,10 meter. Bij het diepste gedeelte van het zwembad is een duikplank aanwezig, hier maak je de beste bommetjes van de provincie! In dit bad geven wij veel zwemlessen. Het instructiebad is 12x8 meter en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter. Let op: bewaar je duikkunsten voor het andere bad. Dit water is niet diep, dus je mag hier niet duiken. Met een gemiddelde watertemperatuur van 31°C is dit water wél heel lekker om in te zwemmen. Het instructiebad wordt door een vijf meter breed perron gescheiden van het wedstrijdbad.

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zint hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gratis gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad ( banenzwemmen & groepslessen)

Bowlen
Bowlen is al tientallen jaren populair bij heel veel mensen. Onze zes bowlingbanen zijn helemaal klaar voor de start om de leukste (kinder-)feestjes met jou te vieren! Het is een absolute aanrader als uitje voor het hele gezin. Geniet van onze uitgebreide arrangementen en maak er samen een sfeervolle middag of avond van!

Horeca
De horeca van ’t Gastland bevindt zich aan de voorkant van de locatie met een mooi, open zicht naar buiten. Het is een toegankelijke en gezellige plek waar je onder het genot van een hapje en drankje heerlijk kan ontspannen. Ben je in de buurt, kom dan zeker eens langs. Wij staan graag voor je klaar.

  • Fitness- en Aqua'Groepslessen
  • Glow Bowling
  • Moderne horeca
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren