Elke woensdagmiddag 3 uur lang zwemles in zwembad Tropical in Rijen. Deze les is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Op woensdag 15 maart is er om 16.00 uur een proefzwemmoment om het niveau te bepalen. Vanaf woensdag 22 maart is er elke woensdag les van 14.30 tot 17.30 uur.

Let op!

Met Carnaval zijn wij gesloten vanaf
25 februari 13:15 tot en met 28 februari.

1 maart om 08:00 bent u weer van harte welkom om te komen zwemmen.

Alaaf!

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).

Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout.

De KNZB en Optisport gaan de komende 2 jaar intensiever samenwerken. Gistermiddag werd hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.

Wethouder Arnold de Leeuw van de gemeente Krimpen aan den IJssel en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport hebben een overeenkomst voor zwembad De Lansingh ondertekend. Vanaf 1 april 2017 neemt Optisport het beheer en exploitatie van het zwembad over van de gemeente.