Trampolinepark in Twentehallen!

Voorbeeld

In de Twentehallen in Enschede komt een groot trampolinepark. Binnenkort begint de verbouwing en na de zomer is ruim 2.500 m2 springplezier beschikbaar. Het trampolinepark komt op de plek waar nu vier tennisbanen zijn. De grote sfeervolle horeca wordt gedeeld met Avontura Twentehallen, een groot indoor speelparadijs dat sinds enkele jaren gevestigd is in de Twentehallen.

 

Trampolinepark

Het trampolinepark is er voor iedereen die sportief is en van uitdaging houdt. Een unieke toevoeging aan het succesvolle indoor speelparadijs Avontura dat voor jongere kinderen bedoeld is. Er komen verschillende soorten areas, o.a.: een freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een tricks area (met o.a. extra hoge spring mogelijkheden) en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. In het weekend wordt het trampolinepark regelmatig omgetoverd tot heuse discotheek waar iedereen te gekke moves kan maken op de tofste muziek met discoverlichting.

 

Naamgeving en op de hoogte blijven

De naam van het trampolinepark wordt binnenkort bekend gemaakt. De vorderingen van de verbouwing en verdere invulling worden ook in de komende periode gecommuniceerd. Houd hiervoor de social media en de website van de Twentehallen in de gaten.

 

De Twentehallen en Avontura Twentehallen alsmede het nieuwe trampolinepark zijn onderdeel van Optisport Exploitaties. Optisport is een ervaren specialist in de exploitatie en het beheer van sport- en welzijnsaccommodaties. Door heel Nederland beheert ze ruim 300 maatschappelijke accommodaties waaronder zwembaden, sporthallen, fitnesscentra en ijsbanen.

 

Meer informatie over Avontura en Optisport: www.avontura.nl en www.optisport.nl