De Kreek blijft voor u geopend!

De Kreek blijft voor u geopend!

De Kreek blijft voor u geopend!
De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond over De Kreek.

In de laatste raadsvergadering is besloten om de intentie tot verkoop van De Kreek verder op te pakken. We kunnen iedereen geruststellen: de faciliteiten van De Kreek zijn voor de komende 20 jaar door de gemeente gegarandeerd. Dit betekent dat alle kinderen die zwemles willen volgen, alle verenigingen in de sporthal en alle andere partijen die willen vergaderen of ander activiteiten willen organiseren van harte welkom blijven bij De Kreek. Voor minstens de komende 20 jaar.

Er is nu groen licht voor Europarcs en de gemeente om de verkoop voor te bereiden. MFC De Kreek voldoet momenteel aan alle eisen en inspecties, maar uiteraard zal Europarcs bij de verkoop wel een aantal aanpassingen doen, zodat De Kreek nog duurzamer en moderner de toekomst in zal gaan. Heeft u na het lezen van dit bericht toch nog een vraag?

Stel deze dan gerust via [email protected]

Open dag 26 maart 10-15 uur
Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in De Kreek. Op zondag 26 maart tussen10 en 15 uur is iedereen van harte welkom op onze locatie. Onder het genot van een hapje en een en drankje kunt u bij ons rondkijken en al uw vragen stellen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor onze open dag via [email protected]. Vermeld met hoeveel mensen u komt en op welk moment (alleen op hele uren reserveren aub). Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

 

Met sportieve groet,

Bas Nijnens

Locatiemanager Optisport MFC De Kreek